• 04-04-2019 19:23:57
  • 717

Nevşehir’de toplumun her kesiminden vatandaşlar, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret ederek, görevinin hayırlara vesile olması dileğinde bulunuyorlar.

Göreve başladığı ilk günden itibaren hemşerilerinin sıcak ilgisi ile karşılaşan Başkan Rasim Arı, ziyaretlerde belediyecilik hizmetleri anlamında beklentilerinin daha da üzerinde çaba harcama kararlılığını vatandaşlara aktarıyor. Önümüzdeki süreçte samimiyet, tevazu ve gayretle gönül belediyeciliğini yerine getirirken, vizyonel projeleri hayata geçirme adına önemli hamlelerinin olacağını vurgulayan Başkan Arı, makamının ve gönül kapısını her zaman açık tutacağını vurguladı.

Belediye Başkanı Arı, ziyaretlerde vatandaşların istek ve dileklerini dinliyor.