• 05-04-2019 15:09:38
  • 466

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehirli Polis Memuru Anıl Yıldırıcı için düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Şırnak’ın Cizre ilçesinde dün geçirdiği trafik kazası sonrasında yaşamını yitiren Şırnak Özel Harekât Şube Müdürlüğü’nde görevli Polis Memuru Anıl Yıldırıcı için Nevşehir’in Avanos ilçesindeki Büyük Cami’de Cuma Namazı sonrasında tören düzenlendi.

Cenaze törenine Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Şehit Polis Memuru Anıl Yıldırıcı’ nın ailesi ve yakınlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.

Törenden sonra kılınan cenaze namazının ardından Polis Memurunun cenazesi Avanos Asli mezarlığında toprağa verildi.