• 26-02-2021 09:20:30

Nevşehir’de yeni açılan işletmeleri ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, ruhsatlarını teslim ettiği esnaflara hayırlı ve bol kazançlar diledi.

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne başvuruda bulunarak gerekli denetimlerin yapılmasından sonra işyeri açma ve çalışma ruhsatı almaya hak kazanan esnafları ziyaret etti.

Ziyaretlerde işyeri sahiplerine çalışma ruhsatlarını teslim eden Belediye Başkanı Savran, hayırlı işler ve bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Esnafın bir kentin can damarı olduğunu belirten Savran, kentte her yeni açılan işletmeden dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Zaman zaman yeni açılan işletmeleri ziyaret ederek işyeri açma ruhsatlarını bizzat kendisinin teslim edeceğini kaydeden Savran, sohbet ettiği esnafların ve alışveriş için gelen vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.