• 10-04-2024 18:21:56
  • 408

Nevşehir Belediyesi’nde düzenlenen bayramlaşma törenine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Birlik ve beraberlik mesajları veren Belediye Başkanı Arı, programda önce belediye personelleri ile daha sonra da vatandaşlarla bayramlaştı.

Nevşehir Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen bayramlaşma törenine İyi Parti İl Başkanı Ali İhsan Parlatan, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, belediye çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Bayramlaşmak üzere belediyeye gelen vatandaşları ve belediye personellerini eşi Melek Arı ile birlikte karşılayan Belediye Başkanı Rasim Arı, misafirleri ile tek tek ilgilenerek bayramlarını tebrik etti.

Arı, aileleriyle birlikte belediyeye gelen çocuklara ise çeşitli hediyeler vererek bayramlarını kutladı.

  Başkan Arı, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, şehrin bir ve beraber olduğu müddetçe aşamayacağı hiçbir sorunun olamayacağı vurguladı. Arı: “Biz bu şehrin her bir ferdine sevdalıyız. İnşallah onların bize vermiş olduğu belediye başkanlığı gibi onurlu bir görevi herkesle kucaklaşarak, aynı sevgi, aynı şevkle, aynı tevazu, gayret ve samimiyetle sürdüreceğiz.” dedi.

Tüm Nevşehir halkının Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Arı, vatandaşların mutlu ve huzurlu bayram geçirmeleri için belediye olarak tüm tedbirleri aldıklarını vurguladı.

Arı sözlerini şöyle sürdürdü;

“Dolu dolu geçen bir ayın ardından şimdi milletin evinde milletimizle beraber Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Nevşehir Belediyesi olarak hemşehrilerimizin ve tatilini geçirmek üzere kentimize gelen misafirlerimizin huzurlu bir bayram yaşayabilmeleri adına da gerekli tüm önlemlerimizi aldık. Nöbetçi birimlerimiz belediye hizmetlerini aksatmamak adına bayram tatili boyunca görevlerinin başında olacak. Tüm gayretimiz ve dileğimiz Nevşehir’de bayramın huzur, mutluluk ve güven içerisinde geçmesidir. Sevgili hemşerilerimin Ramazan Bayramını kutluyorum ve bayramın ülkemize, ailenize, sağlık, mutluluk, huzur ve barış dolu güzel günler getirmesini diliyorum. “

Başkan Arı, belediyedeki bayramlaşma programlarının ardından eşi Melek Arı ile birlikte Bekdik Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve 350 Evler Mahallesi’nde ev ziyaretleri gerçekleştirdi.