Nevşehir Belediyesi Euroleage’de Final Four Heyecanını Dev Ekranla Yaşatacak

Turkısh Airlines EuroLeague’ de temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş’ un,  Final Four ilk maçında  Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas ile 18 Mayıs 2018 Cuma günü oynayacağı   karşılaşma,  Nevşehir Belediyesi tarafından Diriliş Meydanında kurulacak dev ekrandan vatandaşlara izlettirilecek.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen yaptığı açıklamada, Sırbistan’ın Başkenti Belgrad’da 18 Mayıs 2018 Cuma günü saat 19.00’ de başlayacak  Fenerbahçe Doğuş- Zalgiris Kaunas müsabakasının, Nevşehir Belediyesi tarafından Diriliş Meydanı’nda kurulacak dev ekran ile basketbol severlerin izlemesine imkan sağlanacağını belirtti.
Seçen, karşılaşmayı izleyecek vatandaşlar için de yine Nevşehir Belediyesi ekiplerince  iftariyelik dağıtımının da yapılacağını ifade etti.