Nevşehir Belediyespor Enerji Depoluyor

CHP Nevşehir Milletvekili Sarıaslan’dan Belediye Başkanı Seçen'e Nezaket Ziyareti

Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Parmaksız, Belediye Başkanı Seçen'i Ziyaret Etti

Seçen, Belediye Birimlerini Gezdi

Belediye Başkanı Seçen, Oyun Parkını Çocuklarla Birlikte Açtı

Belediye Başkanı Seçen 2000 Evler Pazaryerini Gezdi

Nevşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Seçen’i Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyespor Yönetimi Vali Aktaş’ı Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyesi’nde Çalışan İş Kur İşçilerine İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi

Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Program(TYP) kapsamında Nevşehir Belediyesi’nde istihdam edilen 240 işçiye yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimlerine başlandı.

Nevşehir Belediyesi Meclis Toplantı salonunda düzenlenen ve Nevşehir Belediyesi İş Güvenliği Uzmanı Fatih Bozkurt ve hemşire Şeydanur Doğan ile Kapadokya Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi’nden Dr. Salim Uslu tarafından 6331 Sayılı İş Sağlığı ve İş Güvenliği Kanunu  hükümlerine göre gerçekleştirilen eğitimlerde , işçilere ‘İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Kuralları ve Güvenlik Kültürü, Kişisel Koruyucu Donanımlar, İşyeri Temizliği ve Düzeni, İş Yerinde Bulunan Tehlikeler, Elle Taşıma İşlerinde Güvenlik ve Temel İlk Yardım konularında bilgilendirmelerde bulunuluyor.

• Akün Eczanesi
    Lale Caddesi Mıhçılar İş Merkezi