Nevşehir Belediyespor Enerji Depoluyor

CHP Nevşehir Milletvekili Sarıaslan’dan Belediye Başkanı Seçen'e Nezaket Ziyareti

Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Parmaksız, Belediye Başkanı Seçen'i Ziyaret Etti

Seçen, Belediye Birimlerini Gezdi

Belediye Başkanı Seçen, Oyun Parkını Çocuklarla Birlikte Açtı

Belediye Başkanı Seçen 2000 Evler Pazaryerini Gezdi

Nevşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Seçen’i Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyespor Yönetimi Vali Aktaş’ı Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen Ankara'da Temas Ve Ziyaretlerini Sürdürüyor

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Ankara’da temas ve ziyaretlerini sürdürüyor.

Belediye Başkanı Atilla Seçen Ankara  ziyareti sırasında Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Çoşkun ile görüşme yaptı.

Nevşehir’de Kalkınma Bakanlığınca sürdürülen yatırımlara ilişkin görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret sonrasında  Nevşehir Belediye Başkanı Seçen, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Kudret Aslan ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayınlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Odabaş ile de bir dizi görüşmeler yaptı.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Genel Merkezi’nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler  Başkanı Erol Kaya başkanlığında  24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçim sonuçları ile bundan sonraki çalışmaların ele alındığı Belediye Başkanları İstişare Toplantısına da katıldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen bugün de AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen 125. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılacak.

• Akün Eczanesi
    Lale Caddesi Mıhçılar İş Merkezi