Seçen, Şanlıurfa’da Tarihi Kentler Birliği Toplantısına Katıldı

Albatros Spor Salonu Hizmete Açıldı

İstanbul'da Yapılacak Nevşehir Tanıtım Günü İle İlgili Toplantı Yapıldı

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Kaya: “Nevşehir Belediyespor’u Şampiyon Yapmak İstiyoruz”

Nevşehir Protokolü, Sanayi Camiinde Aşure Dağıttı

Ak Parti Kadın Kolları Yöneticilerinden Seçen’e Nezaket Ziyareti

Nijerya Ovatıon International Medya Grup Başkanı Momodu, Seçen'i Ziyaret Etti

Japon İşadamları İle Ekonomik Ve Kültürel İşbirliği Derneği Başkanı Güven, Seçen'i Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen Ankara'da Temas Ve Ziyaretlerini Sürdürüyor

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Ankara’da temas ve ziyaretlerini sürdürüyor.

Belediye Başkanı Atilla Seçen Ankara  ziyareti sırasında Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Çoşkun ile görüşme yaptı.

Nevşehir’de Kalkınma Bakanlığınca sürdürülen yatırımlara ilişkin görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret sonrasında  Nevşehir Belediye Başkanı Seçen, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Kudret Aslan ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayınlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Odabaş ile de bir dizi görüşmeler yaptı.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Genel Merkezi’nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler  Başkanı Erol Kaya başkanlığında  24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçim sonuçları ile bundan sonraki çalışmaların ele alındığı Belediye Başkanları İstişare Toplantısına da katıldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen bugün de AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen 125. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılacak.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Bezeyen Eczanesi
    Yeni Devlet Hastanesi Karşısı