Nevşehir Belediyespor : 1 Yomraspor: 1

Kardeş Şehirlerle İlişkiler Geliştiriliyor

Başkan Seçen, Şehit Polis Memuru Furkan Demir İçin Okutulan Mevlid-i Şerife Katıldı

Belediye Başkanı Seçen, Halk Günü'nde Sorunlara Çözüm Buluyor

Başkan Seçen'den Kar Temizliği Yapan Personele Baklava İkramı

Kar Temizleme Çalışmaları Gece De Devam Etti

Şehir Merkezindeki Kar Temizliği Aralıksız Sürüyor

Kaldırımlar, Kar Temizleme Aracı İle Temizleniyor

Belediye Başkanı Seçen Ankara'da Temas Ve Ziyaretlerini Sürdürüyor

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Ankara’da temas ve ziyaretlerini sürdürüyor.

Belediye Başkanı Atilla Seçen Ankara  ziyareti sırasında Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Çoşkun ile görüşme yaptı.

Nevşehir’de Kalkınma Bakanlığınca sürdürülen yatırımlara ilişkin görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret sonrasında  Nevşehir Belediye Başkanı Seçen, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Kudret Aslan ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayınlar Genel Müdür Yardımcısı Ali Odabaş ile de bir dizi görüşmeler yaptı.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Genel Merkezi’nde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler  Başkanı Erol Kaya başkanlığında  24 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçim sonuçları ile bundan sonraki çalışmaların ele alındığı Belediye Başkanları İstişare Toplantısına da katıldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen bugün de AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen 125. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılacak.