Nevşehir Belediyesi Ekipleri 15 Temmuz Şehitler Camiinde Börek Ve Meyve Suyu Dağıttı

Başkan Seçen, Yeni Belediye Hizmet Binasında İncelemelerde Bulundu

Sindirim Sistemi Hastalıkları Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak

Seçen, 2000 Evler Mahallesi’nde Devam Eden Asfaltlama Çalışmalarını İnceledi

Başkan Seçen'den Taziye

1.Uluslararası Çocuk Kütüphaneleri Sempozyumunda Konuşan Seçen: “Çocuk Kütüphaneleri Yaygınlaştırılmalı”

Başkan Seçen, Konuklarına Millet Kıraathanesini Gezdirdi

Başkan Seçen, Yücel Ve Gündüzpolat’ı Tebrik Etti

Moloz Ve Hafriyat Yığınları Temizleniyor

Nevşehir Belediyesi, şehir merkezinde  çevre kirliliği ile etkin mücadele kapsamında boş arazilere atılmış olan hafriyat ve moloz yığınlarını temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşlar tarafından boş alanlara gelişigüzel  dökülerek kötü bir görüntü oluşmasının yanı sıra, çevre kirliliğinin de oluşmasına neden olan moloz ve hafriyat yığınlarının temizlenmesi için Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bir dizi önlem alarak kaçak dökümleri engelleme çalışmalarını sürdürüyor.

Nevşehir Belediyesi  Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri önlemler dahilinde temizlenen alanlar için muhtelif noktalara ‘ enkaz döküm yerlerinin belirtildiği uyarı levhaları da  yerleştirerek, moloz ve hafriyat dökümünün de önüne geçmeyi planlıyor.

Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri de, şehir merkezinde  görüntü ve çevre kirliliğinin önüne geçilmesi amacıyla vatandaşların da gereken hassasiyeti göstermesi çağrısında bulundu.