Seçen, Şanlıurfa’da Tarihi Kentler Birliği Toplantısına Katıldı

Albatros Spor Salonu Hizmete Açıldı

İstanbul'da Yapılacak Nevşehir Tanıtım Günü İle İlgili Toplantı Yapıldı

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Kaya: “Nevşehir Belediyespor’u Şampiyon Yapmak İstiyoruz”

Nevşehir Protokolü, Sanayi Camiinde Aşure Dağıttı

Ak Parti Kadın Kolları Yöneticilerinden Seçen’e Nezaket Ziyareti

Nijerya Ovatıon International Medya Grup Başkanı Momodu, Seçen'i Ziyaret Etti

Japon İşadamları İle Ekonomik Ve Kültürel İşbirliği Derneği Başkanı Güven, Seçen'i Ziyaret Etti

Moloz Ve Hafriyat Yığınları Temizleniyor

Nevşehir Belediyesi, şehir merkezinde  çevre kirliliği ile etkin mücadele kapsamında boş arazilere atılmış olan hafriyat ve moloz yığınlarını temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Vatandaşlar tarafından boş alanlara gelişigüzel  dökülerek kötü bir görüntü oluşmasının yanı sıra, çevre kirliliğinin de oluşmasına neden olan moloz ve hafriyat yığınlarının temizlenmesi için Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bir dizi önlem alarak kaçak dökümleri engelleme çalışmalarını sürdürüyor.

Nevşehir Belediyesi  Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri önlemler dahilinde temizlenen alanlar için muhtelif noktalara ‘ enkaz döküm yerlerinin belirtildiği uyarı levhaları da  yerleştirerek, moloz ve hafriyat dökümünün de önüne geçmeyi planlıyor.

Nevşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü yetkilileri de, şehir merkezinde  görüntü ve çevre kirliliğinin önüne geçilmesi amacıyla vatandaşların da gereken hassasiyeti göstermesi çağrısında bulundu.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Bezeyen Eczanesi
    Yeni Devlet Hastanesi Karşısı