Nevşehir Belediyespor : 1 Yomraspor: 1

Kardeş Şehirlerle İlişkiler Geliştiriliyor

Başkan Seçen, Şehit Polis Memuru Furkan Demir İçin Okutulan Mevlid-i Şerife Katıldı

Belediye Başkanı Seçen, Halk Günü'nde Sorunlara Çözüm Buluyor

Başkan Seçen'den Kar Temizliği Yapan Personele Baklava İkramı

Kar Temizleme Çalışmaları Gece De Devam Etti

Şehir Merkezindeki Kar Temizliği Aralıksız Sürüyor

Kaldırımlar, Kar Temizleme Aracı İle Temizleniyor

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nikah Kıydı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,   Mustafa Gürcan Ezilmez ve Pempiş Gürbüz(Ezilmez) çiftinin nikahlarını kıydı.

Nevşehir Belediyesi Evlendirme Memurluğunda gerçekleştirilen nikah merasimine  katılan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  çiftlere huzurlu ve hayırlı günler geçirmeleri dileğinde bulundu.

Ezilmez ve Gürbüz çiftinin böylesine önemli günlerinde bulunarak nikahlarını kıymanın da sevincini yaşadığını söyleyen Belediye Başkanı Atilla Seçen, çiftlere ömür boyu mutluluklar temennisinde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen daha sonra ,   Mustafa Gürcan Ezilmez ve Pempiş Gürbüz (Ezilmez) çiftine içerisinde Kur’an-ı Kerim ,Türk Bayrağı ve bir de kahve takımının bulunduğu hediye takdim etti.