Nevşehir Belediyespor Enerji Depoluyor

CHP Nevşehir Milletvekili Sarıaslan’dan Belediye Başkanı Seçen'e Nezaket Ziyareti

Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Parmaksız, Belediye Başkanı Seçen'i Ziyaret Etti

Seçen, Belediye Birimlerini Gezdi

Belediye Başkanı Seçen, Oyun Parkını Çocuklarla Birlikte Açtı

Belediye Başkanı Seçen 2000 Evler Pazaryerini Gezdi

Nevşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Seçen’i Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyespor Yönetimi Vali Aktaş’ı Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nikah Kıydı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,   Mustafa Gürcan Ezilmez ve Pempiş Gürbüz(Ezilmez) çiftinin nikahlarını kıydı.

Nevşehir Belediyesi Evlendirme Memurluğunda gerçekleştirilen nikah merasimine  katılan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  çiftlere huzurlu ve hayırlı günler geçirmeleri dileğinde bulundu.

Ezilmez ve Gürbüz çiftinin böylesine önemli günlerinde bulunarak nikahlarını kıymanın da sevincini yaşadığını söyleyen Belediye Başkanı Atilla Seçen, çiftlere ömür boyu mutluluklar temennisinde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen daha sonra ,   Mustafa Gürcan Ezilmez ve Pempiş Gürbüz (Ezilmez) çiftine içerisinde Kur’an-ı Kerim ,Türk Bayrağı ve bir de kahve takımının bulunduğu hediye takdim etti.

• Akün Eczanesi
    Lale Caddesi Mıhçılar İş Merkezi