Seçen, Şanlıurfa’da Tarihi Kentler Birliği Toplantısına Katıldı

Albatros Spor Salonu Hizmete Açıldı

İstanbul'da Yapılacak Nevşehir Tanıtım Günü İle İlgili Toplantı Yapıldı

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Kaya: “Nevşehir Belediyespor’u Şampiyon Yapmak İstiyoruz”

Nevşehir Protokolü, Sanayi Camiinde Aşure Dağıttı

Ak Parti Kadın Kolları Yöneticilerinden Seçen’e Nezaket Ziyareti

Nijerya Ovatıon International Medya Grup Başkanı Momodu, Seçen'i Ziyaret Etti

Japon İşadamları İle Ekonomik Ve Kültürel İşbirliği Derneği Başkanı Güven, Seçen'i Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen, Esnafları Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, esnafları işyerinde ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, ilk olarak Kapucubaşı Mahallesi ile Karasoku Mahallesi’nde çeşitli iş kollarında faaliyette bulunan esnafları işyerlerinde ziyaret etti ve hayırlı işler dileğinde bulundu.

Ahilik kültürünün günümüzdeki temsilcisi olan esnaflarla sıkı bir diyalog içerisinde çalışmalar yapacaklarını dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, bundan sonra da periyodik olarak esnaflarla birlikte onların yaşanılan sorunlar ve ortak çözüm önerileri konusunda da görüş alışverişlerini sürdüreceklerini  ifade etti.

İşyerlerinde Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ’i karşılarında gören esnaflarda,  ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Seçen ’e teşekkür ettiler.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Bezeyen Eczanesi
    Yeni Devlet Hastanesi Karşısı