Nevşehir Belediyespor : 1 Yomraspor: 1

Kardeş Şehirlerle İlişkiler Geliştiriliyor

Başkan Seçen, Şehit Polis Memuru Furkan Demir İçin Okutulan Mevlid-i Şerife Katıldı

Belediye Başkanı Seçen, Halk Günü'nde Sorunlara Çözüm Buluyor

Başkan Seçen'den Kar Temizliği Yapan Personele Baklava İkramı

Kar Temizleme Çalışmaları Gece De Devam Etti

Şehir Merkezindeki Kar Temizliği Aralıksız Sürüyor

Kaldırımlar, Kar Temizleme Aracı İle Temizleniyor

Belediye Başkanı Seçen, Esnafları Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, esnafları işyerinde ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, ilk olarak Kapucubaşı Mahallesi ile Karasoku Mahallesi’nde çeşitli iş kollarında faaliyette bulunan esnafları işyerlerinde ziyaret etti ve hayırlı işler dileğinde bulundu.

Ahilik kültürünün günümüzdeki temsilcisi olan esnaflarla sıkı bir diyalog içerisinde çalışmalar yapacaklarını dile getiren Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, bundan sonra da periyodik olarak esnaflarla birlikte onların yaşanılan sorunlar ve ortak çözüm önerileri konusunda da görüş alışverişlerini sürdüreceklerini  ifade etti.

İşyerlerinde Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ’i karşılarında gören esnaflarda,  ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Seçen ’e teşekkür ettiler.