Seçen, Şanlıurfa’da Tarihi Kentler Birliği Toplantısına Katıldı

Albatros Spor Salonu Hizmete Açıldı

İstanbul'da Yapılacak Nevşehir Tanıtım Günü İle İlgili Toplantı Yapıldı

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Kaya: “Nevşehir Belediyespor’u Şampiyon Yapmak İstiyoruz”

Nevşehir Protokolü, Sanayi Camiinde Aşure Dağıttı

Ak Parti Kadın Kolları Yöneticilerinden Seçen’e Nezaket Ziyareti

Nijerya Ovatıon International Medya Grup Başkanı Momodu, Seçen'i Ziyaret Etti

Japon İşadamları İle Ekonomik Ve Kültürel İşbirliği Derneği Başkanı Güven, Seçen'i Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen, Cafe Ve Dinlenme Salonunun Açılışını Yaptı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, 2000 Evler Mahallesi’nde bir cafe ve dinlenme salonunun açılışını n hizmete kazandırılması nedeniyle düzenlenen törene katılarak ,protokol mensuplarınyla birlikte açılış kurdelesini   kesti.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, şehrin en önemli sosyal yaşam merkezlerinden birine dönüşen 2000 Evler Mahallesi’nin,  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin de bu alanda bulunmasıyla birlikte özellikle gençlerin bir araya gelecekleri cafe ve dinlenme salon ihtiyacının ortaya çıktığını belirtti. Bu tür tesislerle bu açığın kapatılması arzusu içerisinde olduklarını  dile getiren Seçen, nezih bir ortamda hoşça vakit geçirilebilecek bir tesis kazandırdıkları için de işletme sahiplerine teşekkür etti.

Hafız Mahmut Sami Kemikkıran tarafından yapılan dua sonrasında Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, İl  Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Kurmay Albay Yüksel Yiğit, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar’ın da katıldığı bir törenle açılış kurdelesi kesilerek işletme hizmete kazandırıldı.

Cafe ve Dinlenme salonunun açılışı nedeniyle açılışa katılanlara işletme sahipleri tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Bezeyen Eczanesi
    Yeni Devlet Hastanesi Karşısı