Seçen, Şanlıurfa’da Tarihi Kentler Birliği Toplantısına Katıldı

Albatros Spor Salonu Hizmete Açıldı

İstanbul'da Yapılacak Nevşehir Tanıtım Günü İle İlgili Toplantı Yapıldı

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Kaya: “Nevşehir Belediyespor’u Şampiyon Yapmak İstiyoruz”

Nevşehir Protokolü, Sanayi Camiinde Aşure Dağıttı

Ak Parti Kadın Kolları Yöneticilerinden Seçen’e Nezaket Ziyareti

Nijerya Ovatıon International Medya Grup Başkanı Momodu, Seçen'i Ziyaret Etti

Japon İşadamları İle Ekonomik Ve Kültürel İşbirliği Derneği Başkanı Güven, Seçen'i Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen'den Taziye Mesajı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Sarılar Mahallesi mevkiinde meydana gelen tren kazasında hayatını kaybeden vatandaşlar için taziye mesajı yayımladı ve olaydan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, 362 yolcu ve 6 görevli personel ile Uzunköprü-İstanbul seferini yapan yolcu treninin Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Sarılar Mahallesi mevkiinde ,raydan çıkarak devrilmesi sonucunda 24 kişinin hayatını kaybettiği  elim kaza nedeniyle taziye mesajı yayımladı.
Kazadan duyduğu üzüntüyü mesajında dile getiren mesajında daha sonra şunları kaydetti. Seçen “  Meydana gelen kazanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kazada hayatını kaybeden 24 vatandaşımıza Cenab-ı  Allah’ dan rahmet, geride bıraktıkları ailelere başsağlığı diliyor, aynı kazada yaralanan 124 vatandaşımıza da Allah’ dan acil şifalar temenni ediyorum “ dedi.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Bezeyen Eczanesi
    Yeni Devlet Hastanesi Karşısı