Nevşehir Belediyespor Enerji Depoluyor

CHP Nevşehir Milletvekili Sarıaslan’dan Belediye Başkanı Seçen'e Nezaket Ziyareti

Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Parmaksız, Belediye Başkanı Seçen'i Ziyaret Etti

Seçen, Belediye Birimlerini Gezdi

Belediye Başkanı Seçen, Oyun Parkını Çocuklarla Birlikte Açtı

Belediye Başkanı Seçen 2000 Evler Pazaryerini Gezdi

Nevşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Seçen’i Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyespor Yönetimi Vali Aktaş’ı Ziyaret Etti

Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Görevine Başlaması Top Atışlarıyla Kutlandı

24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı  seçiminde  52.59 oy ile Cumhurbaşkanlığına yeniden seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın göreve başlaması, Nevşehir’de top atışlarıyla kutlandı.

Bugün ilk olarak TBMM’inde yemin ederek göreve başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra Anıtkabir’i ziyaret ederek  Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı .

Daha sonra   22 Devlet Başkanının da katılımı ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki törene katılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada  konuklarla bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki törende AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ da hazır bulundu.

• Akün Eczanesi
    Lale Caddesi Mıhçılar İş Merkezi