Seçen, Şanlıurfa’da Tarihi Kentler Birliği Toplantısına Katıldı

Albatros Spor Salonu Hizmete Açıldı

İstanbul'da Yapılacak Nevşehir Tanıtım Günü İle İlgili Toplantı Yapıldı

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Kaya: “Nevşehir Belediyespor’u Şampiyon Yapmak İstiyoruz”

Nevşehir Protokolü, Sanayi Camiinde Aşure Dağıttı

Ak Parti Kadın Kolları Yöneticilerinden Seçen’e Nezaket Ziyareti

Nijerya Ovatıon International Medya Grup Başkanı Momodu, Seçen'i Ziyaret Etti

Japon İşadamları İle Ekonomik Ve Kültürel İşbirliği Derneği Başkanı Güven, Seçen'i Ziyaret Etti

Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Görevine Başlaması Top Atışlarıyla Kutlandı

24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı  seçiminde  52.59 oy ile Cumhurbaşkanlığına yeniden seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın göreve başlaması, Nevşehir’de top atışlarıyla kutlandı.

Bugün ilk olarak TBMM’inde yemin ederek göreve başlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha sonra Anıtkabir’i ziyaret ederek  Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı .

Daha sonra   22 Devlet Başkanının da katılımı ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki törene katılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, burada  konuklarla bir araya gelecek.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki törende AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ da hazır bulundu.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Bezeyen Eczanesi
    Yeni Devlet Hastanesi Karşısı