Nevşehir Belediyesi Çöp Konusuna Köklü Çözüm Kazandırıyor

Nevşehir Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu 2 Branşta İl Birinciliğine Katılacak

Başkan Seçen, Hizmet Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Haydi Nevşehir Maça

Ak Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, Belediye Hizmet Birimlerini Ziyaret Etti

Özel İnsanlar Eğitim Merkezi Sporcusu Merve Gündüz, Bölge İkincisi Oldu

100 Evler Kümesi Mevkiinde Alt Yapı Sorunu Çözüme Kavuşuyor

Cevher Dudayev Mahallesinde Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

Nevşehir Belediyespor'da Transfer Devam Ediyor

Türkiye 3. Ligi 1. Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor transferde 2  futbolcu ile daha prensipte anlaştı.

2018 - 2019 futbol sezonu öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Nevşehir Belediyespor Karaköprü Belediyespor ’dan kanat oyuncusu Metehan Andaç Özlü ve Eskişehirspor’dan Stoper Muhammet Serdar Yazıcı ile anlaştı.

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, yeni sezonda güçlü bir ekip oluşturabilmek için transfer komitesinin çalışmalarını sürdürdüğünü  ve önümüzdeki günlerde prensipte anlaşılan futbolcularla sözleşme imzalayacaklarını söyledi.