Nevşehir Belediyespor: 1 Ergene Velimeşespor: 0

Belediye Başkanı Seçen: “ Sevgili Peygamberimiz, İnsanlık İçin Bir Rahmettir”

Nevşehir Belediyesi Ekipleri 15 Temmuz Şehitler Camiinde Börek Ve Meyve Suyu Dağıttı

Başkan Seçen, Yeni Belediye Hizmet Binasında İncelemelerde Bulundu

Sindirim Sistemi Hastalıkları Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak

Seçen, 2000 Evler Mahallesi’nde Devam Eden Asfaltlama Çalışmalarını İnceledi

Başkan Seçen'den Taziye

1.Uluslararası Çocuk Kütüphaneleri Sempozyumunda Konuşan Seçen: “Çocuk Kütüphaneleri Yaygınlaştırılmalı”

Nevşehir Belediyespor'da Transfer Devam Ediyor

Türkiye 3. Ligi 1. Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor transferde 2  futbolcu ile daha prensipte anlaştı.

2018 - 2019 futbol sezonu öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Nevşehir Belediyespor Karaköprü Belediyespor ’dan kanat oyuncusu Metehan Andaç Özlü ve Eskişehirspor’dan Stoper Muhammet Serdar Yazıcı ile anlaştı.

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, yeni sezonda güçlü bir ekip oluşturabilmek için transfer komitesinin çalışmalarını sürdürdüğünü  ve önümüzdeki günlerde prensipte anlaşılan futbolcularla sözleşme imzalayacaklarını söyledi.