Seçen, Şanlıurfa’da Tarihi Kentler Birliği Toplantısına Katıldı

Albatros Spor Salonu Hizmete Açıldı

İstanbul'da Yapılacak Nevşehir Tanıtım Günü İle İlgili Toplantı Yapıldı

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Kaya: “Nevşehir Belediyespor’u Şampiyon Yapmak İstiyoruz”

Nevşehir Protokolü, Sanayi Camiinde Aşure Dağıttı

Ak Parti Kadın Kolları Yöneticilerinden Seçen’e Nezaket Ziyareti

Nijerya Ovatıon International Medya Grup Başkanı Momodu, Seçen'i Ziyaret Etti

Japon İşadamları İle Ekonomik Ve Kültürel İşbirliği Derneği Başkanı Güven, Seçen'i Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Spor'a Genç Forvet

Türkiye 3. Ligi 1. Grupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor, forvet hattına bir takviye daha yaparak Nazilli Belediyespor’dan genç forvet Hakan Doğan’ı kadrosuna kattı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız veren Nevşehir Belediyespor,  tecrübeli futbolcuların yanı sıra genç yeteneklerle de kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor. Bu kapsamda Kırmızı-Beyazlı ekip  bir süredir transfer görüşmelerini sürdürdüğü Nazilli Belediyespor’un 20 yaşındaki genç forvet oyuncusu Hakan Doğan ile anlaşmaya vardı.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Bezeyen Eczanesi
    Yeni Devlet Hastanesi Karşısı