Nevşehir Belediyespor Enerji Depoluyor

CHP Nevşehir Milletvekili Sarıaslan’dan Belediye Başkanı Seçen'e Nezaket Ziyareti

Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Parmaksız, Belediye Başkanı Seçen'i Ziyaret Etti

Seçen, Belediye Birimlerini Gezdi

Belediye Başkanı Seçen, Oyun Parkını Çocuklarla Birlikte Açtı

Belediye Başkanı Seçen 2000 Evler Pazaryerini Gezdi

Nevşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Seçen’i Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyespor Yönetimi Vali Aktaş’ı Ziyaret Etti

Kent Konseyi’nin 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Nevşehir Kent Konseyi 12. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Nevşehir Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi.Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’in de katıldığı Olağan Genel kurul, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimiz için saygı duruşu ve sonrasında İstiklal Marşı’nın söylenmesi ile başladı.

12. Olağan Genel Kurul toplantısının açılışında   konuşan Nevşehir Kent Konseyi Başkanı Mustafa Özdemir, Kent Konseyi’nin  ülkemizin de  taraf olduğu uluslararası antlaşmalar çerçevesinde oluşturularak görev alanlarının belirlendiğini söyledi.

Özdemir, Kent Konseyinin kent hayatında, kent vizyonunun ve hemşerilik bilincinin geliştirilerek yaygınlaştırılması, kentin hak ve hukukunun korunması, kent planlanması, sürdürülebilir kalkınma düzeyine ulaşma,  çevreye karşı duyarlılığının artırılması, sosyal yardımlaşma ve dayanışma ruhunun artırılmasının yanı sıra, saydamlık, hesap sorma ve hesap verme, katılım, kent ve yaşam kalitesini geliştiren bir toplu girişim, yerel demokratikleşme ve kalkınma projesi olduğunu söyledi.

Nevşehir Kent Konseyi 12. Olağan Genel Kurul toplantısında daha sonra Kent Konseyi’nin Gençlik Meclisi ve  Kadın Meclisi olarak 2018 yılındaki çalışmalar anlatıldı.

İSTİŞARELERLE ORTAK AKILI ORTAYA KOYMAYA ÇALIŞIYORUZ

Nevşehir Kent Konseyi üyelerinin istek  ve dileklerini ifade etmelerinin ardından konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Belediyesi olarak istişare ve ortak akıl değerlerine önem veren bir mekanizmayı ortaya koymaya özel bir önem verdiklerini ifade etti. Kent Konseyi’nin şehrin çatı katında bulunan en önemli oluşum olarak ele aldığını vurgulayan Belediye Başkanı Atilla Seçen, kısa süreçte ortaya konulan çalışmaları konsey üyeleri ile paylaştı. Seçen “ 2 aylık bir süreç içerisinde halkımızla ve sivil toplum teşkilatlarının yöneticileriyle istişareler yaparak  ortak akılı ortaya koyan bir mekanizmayı ön planda tutmaya özel bir önem veriyorum. Şehrimizde öncelikli olarak acil olarak yapılası gereken çalışmaları toparlamaya ekip arkadaşlarımızla birlikte devam ettiriyoruz.” dedi.

• Akün Eczanesi
    Lale Caddesi Mıhçılar İş Merkezi