Nevşehir Belediyespor Enerji Depoluyor

CHP Nevşehir Milletvekili Sarıaslan’dan Belediye Başkanı Seçen'e Nezaket Ziyareti

Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Parmaksız, Belediye Başkanı Seçen'i Ziyaret Etti

Seçen, Belediye Birimlerini Gezdi

Belediye Başkanı Seçen, Oyun Parkını Çocuklarla Birlikte Açtı

Belediye Başkanı Seçen 2000 Evler Pazaryerini Gezdi

Nevşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Seçen’i Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyespor Yönetimi Vali Aktaş’ı Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen, Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, iki ay içerisinde muhtarlarla ikinci kez istişare toplantısında bir araya geldi.

Nevşehir Dostluk Parkındaki muhtarlar istişare toplantısında Nevşehir muhtarlar derneği Başkanı Hüseyin Altınışıkbaşkanlığında 21 mahallenin muhtarıyla bir araya gelen Nevşehir Belediye Başkanı  Atilla Seçen, muhtarların hizmetlerin etkin bir şekilde halka ulaştırılmasında belediye ile halk arasında köprü görevi üstlendiğini belirtti.

Mahallelerle halkın yaşadığı  sorunların en kısa süre içerisinde çözümünü amaçladıklarını dile getiren Seçen, bunun için muhtarlarla sıkı bir işbirliği içerisinde hareket ettiklerini söyledi.

Muhtarlarla bu süreçte istişarelere ciddi bir önem verdiklerini vurgulayan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, göreve başladığı günden bu güne kadar iki kez muhtarlarla bir araya gelerek ortak çözüm önerilerinin geliştirilmesi yönünde önemli mesafeler kat ettiklerini dile getirdi.

Nevşehir Belediyesi hizmet birimlerinin müdürlerinin de katıldığı toplantıların ,hizmet verimliliğinin artırılması yönünde önemli olduğuna değinen Nevşehir Muhtarlar Derneği  Başkanı Hüseyin Altınışık’ da, Nevşehir Belediyesi ile muhtarlar arasında ikili işbirliğinin geliştirilmesine önemli ivme kazandıracak istişare toplantılarının bundan sonraki süreçte de aynı heyecan içerisinde devam edeceğine inandıklarını ifade ederek, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’e teşekkür etti.

• Akün Eczanesi
    Lale Caddesi Mıhçılar İş Merkezi