Seçen, Şanlıurfa’da Tarihi Kentler Birliği Toplantısına Katıldı

Albatros Spor Salonu Hizmete Açıldı

İstanbul'da Yapılacak Nevşehir Tanıtım Günü İle İlgili Toplantı Yapıldı

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Kaya: “Nevşehir Belediyespor’u Şampiyon Yapmak İstiyoruz”

Nevşehir Protokolü, Sanayi Camiinde Aşure Dağıttı

Ak Parti Kadın Kolları Yöneticilerinden Seçen’e Nezaket Ziyareti

Nijerya Ovatıon International Medya Grup Başkanı Momodu, Seçen'i Ziyaret Etti

Japon İşadamları İle Ekonomik Ve Kültürel İşbirliği Derneği Başkanı Güven, Seçen'i Ziyaret Etti

15 Temmuz Şehit Çocukları Balonla Kapadokya Turu Yapacak

Nevşehir Belediyesi , 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında , vatan hainlerinin açtıkları ateş sonrasında şehadet mertebesine ulaşan 26 şehidin çocuklarına balonla Kapadokya turu yaptıracak.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, yasadışı FETO terör örgütü mensuplarının 15 Temmuz 2016 tarihinde giriştikleri hain darbe girişiminde, sadece ellerinde Türk Bayrakları ile vatan savunması yaparken, vatan hainlerinin açtıkları ateş sonucunda şehadete yürüyen vatan evlatlarının asla unutulmayacağını söyledi.

Seçen, Nevşehir Belediyesi olarak bu yıl düzenledikleri, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikler kapsamında ,15 Temmuz şehitlerinin geride bıraktıkları çocuklarını Kapadokya Bölgesinde misafir edeceklerini söyledi.

Nevşehir Belediyesi’nin organizasyonu ile 14 Temmuz Cumartesi günü,  değişik şehirlerden Kapadokya bölgesine gelecek 15 Temmuz şehitlerinin çocuklarının sabahın erken saatlerinden itibaren sıcak hava balonlarıyla bölgenin doğal, tarihi ve kültürel değerlerini havadan görme imkanı bulanacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Seçen, düzenlenecek balon turunda Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve  15 Temmuz şehitlerinin fotoğraflarının gökyüzünde dalgalandırılacağını belirtti.

Belediye Başkanı Atilla Seçen, daha sonra balon turuna katılan şehit çocuklarının protokol mensuplarının da katılacağı kahvaltıda bir araya geleceğini  ifade etti.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, gerçekleştirilecek kahvaltının ardından şehit çocuklarının Nevşehir Şehitler Parkı’nı ziyaret ederek burada 15 Temmuz Vatan Şehitleri Anıtının ziyaretinin ardından şehitlerin aziz hatırası adına oluşturulan anıt mezarlıkta şehitler için topluca dua edileceğini söyledi.

Belediye Başkanı Seçen, daha sonra 15 Temmuz  şehit  çocuklarının hain darbe girişimi sırasında darbeci  Tuğgeneral Semih Terzi’yi öldürdükten sonra şehit edilen 15 Temmuz Kahramanlarından Piyade Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in Niğde’nin Bor İlçesine bağlı Çukurkuyu beldesindeki mezarını da ziyaret edeceklerini ifade etti.

Seçen, 15 Temmuz vatan şehitlerinin çocukları için ayrıca ATV ile  Kapadokya turu düzenleneceğini sözlerine ekledi.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Bezeyen Eczanesi
    Yeni Devlet Hastanesi Karşısı