Nevşehir Belediyespor Enerji Depoluyor

CHP Nevşehir Milletvekili Sarıaslan’dan Belediye Başkanı Seçen'e Nezaket Ziyareti

Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Parmaksız, Belediye Başkanı Seçen'i Ziyaret Etti

Seçen, Belediye Birimlerini Gezdi

Belediye Başkanı Seçen, Oyun Parkını Çocuklarla Birlikte Açtı

Belediye Başkanı Seçen 2000 Evler Pazaryerini Gezdi

Nevşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Seçen’i Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyespor Yönetimi Vali Aktaş’ı Ziyaret Etti

Bilal Gücüyetmez, Nevşehir Belediyespor’da

2018-2019 sezonunda Türkiye 3. Ligi 1. Grupta mücadele verecek olan Nevşehir Belediyespor ,Fethiyespor’dan Bilal Gücüyetmez ile anlaştı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Nevşehir Belediyespor , Fethiyespor’dan 27 yaşındaki sol bek oyuncusu Bilal Gücüyetmez’i kadrosuna kattı.

Daha önce Manisa BB,Van Büyükşehir Belediyespor, Kırıkhanspor,Ankara Demirspor ve Sivas Belediyespor kulüplerinde de forma giyen Bilal Gücüyetmez, yeni sezonda Nevşehirspor Belediyespor’un başarısı için ter dökecek.

• Akün Eczanesi
    Lale Caddesi Mıhçılar İş Merkezi