Nevşehir Belediyespor : 1 Yomraspor: 1

Kardeş Şehirlerle İlişkiler Geliştiriliyor

Başkan Seçen, Şehit Polis Memuru Furkan Demir İçin Okutulan Mevlid-i Şerife Katıldı

Belediye Başkanı Seçen, Halk Günü'nde Sorunlara Çözüm Buluyor

Başkan Seçen'den Kar Temizliği Yapan Personele Baklava İkramı

Kar Temizleme Çalışmaları Gece De Devam Etti

Şehir Merkezindeki Kar Temizliği Aralıksız Sürüyor

Kaldırımlar, Kar Temizleme Aracı İle Temizleniyor

Nevşehir Belediyespor Tesisleri Yenileniyor

Nevşehir Belediyespor’un  kulüp tesisleri,  antrenman sahası ve müsabakalarını oynayacağı Gazi Stadı’nda modernizasyon  çalışmaları devam ediyor.

13 yıl  aradan sonra yeniden Türkiye profesyonel liglerine dönüş yapan ve yeni yönetimi ile beraber 3. Lig l. Grupta şampiyonluk hedefleyen  Nevşehir Belediyespor, bir yanda transfer çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da kulüp tesisleri ve müsabakaları oynayacağı Gazi Stadının daha sağlıklı ve modern bir görünüme kavuşturulmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda Nevşehirspor  Belediyespor yönetimi tarafından  Nar Beldesi’nde  futbolcu ve teknik heyetin konaklayacağı ve antrenmanlarını yapacağı tesiste, önceki yıllarda kullanılan birimler yenilenirken, eksik görülen yapılarında inşası sürdürülüyor.

Kırmızı Beyazlı ekibin müsabakaları oynayacağı Gazi Stadında da bu kapsamda  koltuklar yenilenirken, engellilerin de müsabakaları izlemeleri için tribün  oluşturuluyor. Ayrıca Gazi Stadında soyunma odaları, WC ,hakem odaları da modernize ediliyor.

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün buradaki çalışmalarına Nevşehir Belediyesi de destek sağlıyor.