Nevşehir Belediyespor : 1 Yomraspor: 1

Kardeş Şehirlerle İlişkiler Geliştiriliyor

Başkan Seçen, Şehit Polis Memuru Furkan Demir İçin Okutulan Mevlid-i Şerife Katıldı

Belediye Başkanı Seçen, Halk Günü'nde Sorunlara Çözüm Buluyor

Başkan Seçen'den Kar Temizliği Yapan Personele Baklava İkramı

Kar Temizleme Çalışmaları Gece De Devam Etti

Şehir Merkezindeki Kar Temizliği Aralıksız Sürüyor

Kaldırımlar, Kar Temizleme Aracı İle Temizleniyor

Belediye Başkanı Seçen, Meclis Üyeleri İle 3 Aylık Çalışmalarını Değerlendirdi

3 Mayıs 2018 Perşembe günü gerçekleştirilen Belediye Meclis Toplantısında AK Parti ve MHP’li meclis üyelerinin oy birliği ile Nevşehir Belediye Başkanlığına seçilen Atilla Seçen, ilk 3 aylık çalışmalarını Belediye Meclis üyelerine değerlendirdi.

Nevşehir Belediye Meclisi Ağustos Ayı Olağan toplantısı , Belediye Başkanı Atilla Seçen’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Belediye Meclis üyelerine kendisine gösterdikleri destekten dolayı bir kez daha teşekkür eden Seçen, 3 aylık süreçte gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin olarak Belediye Meclis üyelerine bilgiler aktardı.

Seçen, öncelikli olarak yapılması gereken çalışmaların ortaya konulduğunu ifade ederek, birlik ve beraberlik içerisinde bundan sonraki süreçte de halkın hizmetinde olma kararlılığı içerisinde hareket ettiklerini belirtti.

Ankara’da gerçekleştirdiği temas ve incelemelerle ilgili olarak Belediye Meclis üyelerine de bilgiler aktaran Seçen, halkla iç içe, sivil toplum teşkilatlarıyla yakın işbirliği içerisinde çalışmalar ortaya koymayı bundan sonra da devam ettireceklerini ifade etti.

Seçen, Nevşehir’in içme suyu ve Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesine ilişkin olarak da çalışmaların devam ettiğini belirtti ve Nevşehir Belediyesi olarak yapılması gereken girişimleri büyük bir kararlılık içerisinde devam ettirdiklerini dile getirdi.