Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Nesibova, Seçen'i Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyespor Milli Takıma İki Futbolcu Gönderdi

Seçen'den Türk Kızılayı Şube Başkanı Civelek'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Bosna Hersek Hadziçi Belediye Başkanı Ve Meclis Üyeleri Seçen’i Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen, Rektör Bağlı İle Birlikte Öğrencilere Süt Ve Poğaça Dağıttı

Belediye Başkanı Seçen, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü Kutladı

Belediye Başkanı Seçen, Görbir Derneği’ni Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Görmeyenler Kültür Birleşme Derneği(GÖRBİR)’ni ziyaret etti.

GÖRBİR Başkanı Erol Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Belediye Başkanı Atilla Seçen, dernek çalışmalarına ilişkin olarak bilgiler aldı.

GÖRBİR Başkan Yardımcısı Hafız Mahmut Sami Kemikkıran ve diğer yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Mutlu ,  ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi. GÖRBİR olarak yürütülen projelerle ,önümüzdeki günlerde uygulamaya başlayacakları projelere ilişkin  olarak Belediye Başkanı Atilla Seçen’ e bilgiler verdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’ ziyarette derneğin şeref defterini de imzaladı. Seçen ,  sivil toplum örgütleri ile Nevşehir Belediyesi arasında sürdürülen sıkı işbirliğinin bundan sonra da devam edeceğini belirterek, bugüne kadar bir çok projeyi başarı ile uygulayan  GÖRBİR ’in bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Eylül Eczanesi
    15 Temmuz Mah. 149. Sok. No:23/B