Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'in Kurban Bayramı Mesajı

Engelli Rampalarına Kaymayan Şerit

Ak Parti'de Coşkulu Bayramlaşma

Nevşehir’de Protokol Bayramlaştı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen: “Bayramları Kalplerimizde Sevgi Seline Dönüştürelim”

Seçen, Bayram Alışverişinde Esnafları Ziyaret Etti

Lunapark, Şehit Aileleri, Gazi Ve Yakınlarıyla Engellilere Ücretsiz

Bisiklet Yolu Ve Çevresindeki Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Belediye Başkanı Seçen, Görbir Derneği’ni Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Görmeyenler Kültür Birleşme Derneği(GÖRBİR)’ni ziyaret etti.

GÖRBİR Başkanı Erol Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Belediye Başkanı Atilla Seçen, dernek çalışmalarına ilişkin olarak bilgiler aldı.

GÖRBİR Başkan Yardımcısı Hafız Mahmut Sami Kemikkıran ve diğer yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Mutlu ,  ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi. GÖRBİR olarak yürütülen projelerle ,önümüzdeki günlerde uygulamaya başlayacakları projelere ilişkin  olarak Belediye Başkanı Atilla Seçen’ e bilgiler verdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’ ziyarette derneğin şeref defterini de imzaladı. Seçen ,  sivil toplum örgütleri ile Nevşehir Belediyesi arasında sürdürülen sıkı işbirliğinin bundan sonra da devam edeceğini belirterek, bugüne kadar bir çok projeyi başarı ile uygulayan  GÖRBİR ’in bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

• Gencer Eczanesi
    Lale Caddesi Çekirdekçi İş Hanı No:9