Nevşehir Belediyespor : 1 Yomraspor: 1

Kardeş Şehirlerle İlişkiler Geliştiriliyor

Başkan Seçen, Şehit Polis Memuru Furkan Demir İçin Okutulan Mevlid-i Şerife Katıldı

Belediye Başkanı Seçen, Halk Günü'nde Sorunlara Çözüm Buluyor

Başkan Seçen'den Kar Temizliği Yapan Personele Baklava İkramı

Kar Temizleme Çalışmaları Gece De Devam Etti

Şehir Merkezindeki Kar Temizliği Aralıksız Sürüyor

Kaldırımlar, Kar Temizleme Aracı İle Temizleniyor

Belediye Başkanı Seçen, Görbir Derneği’ni Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Görmeyenler Kültür Birleşme Derneği(GÖRBİR)’ni ziyaret etti.

GÖRBİR Başkanı Erol Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Belediye Başkanı Atilla Seçen, dernek çalışmalarına ilişkin olarak bilgiler aldı.

GÖRBİR Başkan Yardımcısı Hafız Mahmut Sami Kemikkıran ve diğer yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Mutlu ,  ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi. GÖRBİR olarak yürütülen projelerle ,önümüzdeki günlerde uygulamaya başlayacakları projelere ilişkin  olarak Belediye Başkanı Atilla Seçen’ e bilgiler verdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’ ziyarette derneğin şeref defterini de imzaladı. Seçen ,  sivil toplum örgütleri ile Nevşehir Belediyesi arasında sürdürülen sıkı işbirliğinin bundan sonra da devam edeceğini belirterek, bugüne kadar bir çok projeyi başarı ile uygulayan  GÖRBİR ’in bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.