Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'in Kurban Bayramı Mesajı

Engelli Rampalarına Kaymayan Şerit

Ak Parti'de Coşkulu Bayramlaşma

Nevşehir’de Protokol Bayramlaştı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen: “Bayramları Kalplerimizde Sevgi Seline Dönüştürelim”

Seçen, Bayram Alışverişinde Esnafları Ziyaret Etti

Lunapark, Şehit Aileleri, Gazi Ve Yakınlarıyla Engellilere Ücretsiz

Bisiklet Yolu Ve Çevresindeki Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Sıcak Asfaltlama Öncesinde Sağlıklı Alt Yapı Ağı Oluşturuluyor

Nevşehir Belediyesi tarafından şehrin ana arterleri başta olmak üzere trafik akışının yoğun olarak sağlandığı cadde ve sokakların sıcak asfaltla kaplanmasına yönelik olarak başlatılan alt yapı çalışmaları devam ediyor.

Bu yıl şehir merkezinde,  sıcak asfalt uygulamasının ilk olarak gerçekleştirileceği Borsa Kavşağı-Şehitlik Köprülü Kavşağı arasındaki yolda dün başlatılan alt yapı çalışmalarında, asfaltların sökümü aralıksız sürüyor.

Yolun düzenli bir alt ağına kavuşturulması amacıyla, özel asfalt sökücü araç yardımıyla asfaltların sökümü gerçekleştiriliyor.

Yıpranan ve bozulan asfaltların sökümünün tamamlanmasıyla birlikte   Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri,  Borsa Kavşağı-Şehitlik Köprülü Kavşağı arasındaki yolda içme suyu yenilemesi  ile yağmur suyu hattı yapımını gerçekleştirecek.

Yolun sağlıklı bir alt yapı ağına kavuşturulmasının ardından sıcak asfaltlama gerçekleştirilecek.

• Gencer Eczanesi
    Lale Caddesi Çekirdekçi İş Hanı No:9