Nevşehir Belediyespor : 1 Yomraspor: 1

Kardeş Şehirlerle İlişkiler Geliştiriliyor

Başkan Seçen, Şehit Polis Memuru Furkan Demir İçin Okutulan Mevlid-i Şerife Katıldı

Belediye Başkanı Seçen, Halk Günü'nde Sorunlara Çözüm Buluyor

Başkan Seçen'den Kar Temizliği Yapan Personele Baklava İkramı

Kar Temizleme Çalışmaları Gece De Devam Etti

Şehir Merkezindeki Kar Temizliği Aralıksız Sürüyor

Kaldırımlar, Kar Temizleme Aracı İle Temizleniyor

Sıcak Asfaltlama Öncesinde Sağlıklı Alt Yapı Ağı Oluşturuluyor

Nevşehir Belediyesi tarafından şehrin ana arterleri başta olmak üzere trafik akışının yoğun olarak sağlandığı cadde ve sokakların sıcak asfaltla kaplanmasına yönelik olarak başlatılan alt yapı çalışmaları devam ediyor.

Bu yıl şehir merkezinde,  sıcak asfalt uygulamasının ilk olarak gerçekleştirileceği Borsa Kavşağı-Şehitlik Köprülü Kavşağı arasındaki yolda dün başlatılan alt yapı çalışmalarında, asfaltların sökümü aralıksız sürüyor.

Yolun düzenli bir alt ağına kavuşturulması amacıyla, özel asfalt sökücü araç yardımıyla asfaltların sökümü gerçekleştiriliyor.

Yıpranan ve bozulan asfaltların sökümünün tamamlanmasıyla birlikte   Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri,  Borsa Kavşağı-Şehitlik Köprülü Kavşağı arasındaki yolda içme suyu yenilemesi  ile yağmur suyu hattı yapımını gerçekleştirecek.

Yolun sağlıklı bir alt yapı ağına kavuşturulmasının ardından sıcak asfaltlama gerçekleştirilecek.