Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'in Kurban Bayramı Mesajı

Engelli Rampalarına Kaymayan Şerit

Ak Parti'de Coşkulu Bayramlaşma

Nevşehir’de Protokol Bayramlaştı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen: “Bayramları Kalplerimizde Sevgi Seline Dönüştürelim”

Seçen, Bayram Alışverişinde Esnafları Ziyaret Etti

Lunapark, Şehit Aileleri, Gazi Ve Yakınlarıyla Engellilere Ücretsiz

Bisiklet Yolu Ve Çevresindeki Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Nevşehir Belediyespor Yönetiminden Cumhuriyet Başsavcısı Şahin'e Nezaket Ziyareti

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Kürşad Altuğ Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Şahin’e, Nevşehir Belediyespor ’un bugüne kadar gerçekleştirdiği transferler ve bundan sonraki hedeflere ilişkin bilgiler aktardı.

Ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Kürşad Altuğ Şahin’ de, Nevşehir Belediyespora  TFF 3. Lig l. Grupta  başarılar diledi.

• Gencer Eczanesi
    Lale Caddesi Çekirdekçi İş Hanı No:9