Nevşehir Belediyespor : 1 Yomraspor: 1

Kardeş Şehirlerle İlişkiler Geliştiriliyor

Başkan Seçen, Şehit Polis Memuru Furkan Demir İçin Okutulan Mevlid-i Şerife Katıldı

Belediye Başkanı Seçen, Halk Günü'nde Sorunlara Çözüm Buluyor

Başkan Seçen'den Kar Temizliği Yapan Personele Baklava İkramı

Kar Temizleme Çalışmaları Gece De Devam Etti

Şehir Merkezindeki Kar Temizliği Aralıksız Sürüyor

Kaldırımlar, Kar Temizleme Aracı İle Temizleniyor

Nevşehir Belediyespor Yönetiminden Cumhuriyet Başsavcısı Şahin'e Nezaket Ziyareti

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Kürşad Altuğ Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya, Cumhuriyet Başsavcısı Şahin’e, Nevşehir Belediyespor ’un bugüne kadar gerçekleştirdiği transferler ve bundan sonraki hedeflere ilişkin bilgiler aktardı.

Ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Kürşad Altuğ Şahin’ de, Nevşehir Belediyespora  TFF 3. Lig l. Grupta  başarılar diledi.