Nevşehir Belediyespor : 1 Yomraspor: 1

Kardeş Şehirlerle İlişkiler Geliştiriliyor

Başkan Seçen, Şehit Polis Memuru Furkan Demir İçin Okutulan Mevlid-i Şerife Katıldı

Belediye Başkanı Seçen, Halk Günü'nde Sorunlara Çözüm Buluyor

Başkan Seçen'den Kar Temizliği Yapan Personele Baklava İkramı

Kar Temizleme Çalışmaları Gece De Devam Etti

Şehir Merkezindeki Kar Temizliği Aralıksız Sürüyor

Kaldırımlar, Kar Temizleme Aracı İle Temizleniyor

Başkan Seçen, Sıcak Asfalt Yapılacak Bölgede İncelemelerde Bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, bu yıl ilk etapta sıcak asfaltlama çalışmalarının gerçekleştirileceği yollarda incelemelerde bulundu.

Şehir merkezinin ana arterleri başta olmak üzere trafiğin yoğun olarak yaşandığı cadde ve sokakların sıcak asfalt ile kaplanmasına yönelik çalışmalar kapsamında bu yıl ilk olarak Borsa Kavşağı-Şehitlik Köprülü Kavşağı arasında kalan yolun temel alt ağının sağlıklı bir şekilde oluşturulmasının ardından sıcak asfaltla kaplanması çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Atilla Seçen, çalışmaları daha yakından görmek amacıyla bölgede incelemelerde bulundu. İncelemeleri sırasında çalışmaları yürüten Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden de bilgiler alan Belediye Başkanı Seçen, çalışmaların en kısa sürede ve aksatılmadan sürdürülmesi talimatı verdi.