Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Nesibova, Seçen'i Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyespor Milli Takıma İki Futbolcu Gönderdi

Seçen'den Türk Kızılayı Şube Başkanı Civelek'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Bosna Hersek Hadziçi Belediye Başkanı Ve Meclis Üyeleri Seçen’i Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen, Rektör Bağlı İle Birlikte Öğrencilere Süt Ve Poğaça Dağıttı

Belediye Başkanı Seçen, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü Kutladı

Başkan Seçen, Sıcak Asfalt Yapılacak Bölgede İncelemelerde Bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, bu yıl ilk etapta sıcak asfaltlama çalışmalarının gerçekleştirileceği yollarda incelemelerde bulundu.

Şehir merkezinin ana arterleri başta olmak üzere trafiğin yoğun olarak yaşandığı cadde ve sokakların sıcak asfalt ile kaplanmasına yönelik çalışmalar kapsamında bu yıl ilk olarak Borsa Kavşağı-Şehitlik Köprülü Kavşağı arasında kalan yolun temel alt ağının sağlıklı bir şekilde oluşturulmasının ardından sıcak asfaltla kaplanması çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Atilla Seçen, çalışmaları daha yakından görmek amacıyla bölgede incelemelerde bulundu. İncelemeleri sırasında çalışmaları yürüten Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden de bilgiler alan Belediye Başkanı Seçen, çalışmaların en kısa sürede ve aksatılmadan sürdürülmesi talimatı verdi.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Eylül Eczanesi
    15 Temmuz Mah. 149. Sok. No:23/B