Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'in Kurban Bayramı Mesajı

Engelli Rampalarına Kaymayan Şerit

Ak Parti'de Coşkulu Bayramlaşma

Nevşehir’de Protokol Bayramlaştı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen: “Bayramları Kalplerimizde Sevgi Seline Dönüştürelim”

Seçen, Bayram Alışverişinde Esnafları Ziyaret Etti

Lunapark, Şehit Aileleri, Gazi Ve Yakınlarıyla Engellilere Ücretsiz

Bisiklet Yolu Ve Çevresindeki Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Başkan Seçen, Sıcak Asfalt Yapılacak Bölgede İncelemelerde Bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, bu yıl ilk etapta sıcak asfaltlama çalışmalarının gerçekleştirileceği yollarda incelemelerde bulundu.

Şehir merkezinin ana arterleri başta olmak üzere trafiğin yoğun olarak yaşandığı cadde ve sokakların sıcak asfalt ile kaplanmasına yönelik çalışmalar kapsamında bu yıl ilk olarak Borsa Kavşağı-Şehitlik Köprülü Kavşağı arasında kalan yolun temel alt ağının sağlıklı bir şekilde oluşturulmasının ardından sıcak asfaltla kaplanması çalışmaları devam ediyor.

Belediye Başkanı Atilla Seçen, çalışmaları daha yakından görmek amacıyla bölgede incelemelerde bulundu. İncelemeleri sırasında çalışmaları yürüten Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden de bilgiler alan Belediye Başkanı Seçen, çalışmaların en kısa sürede ve aksatılmadan sürdürülmesi talimatı verdi.

• Gencer Eczanesi
    Lale Caddesi Çekirdekçi İş Hanı No:9