Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'in Kurban Bayramı Mesajı

Engelli Rampalarına Kaymayan Şerit

Ak Parti'de Coşkulu Bayramlaşma

Nevşehir’de Protokol Bayramlaştı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen: “Bayramları Kalplerimizde Sevgi Seline Dönüştürelim”

Seçen, Bayram Alışverişinde Esnafları Ziyaret Etti

Lunapark, Şehit Aileleri, Gazi Ve Yakınlarıyla Engellilere Ücretsiz

Bisiklet Yolu Ve Çevresindeki Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Kur’an-ı Kerim Kursları Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından camilerde düzenlenen Yaz Kur’an-ı ı Kerim Kursu etkinlikleri kapsamında düzenlenen  Halı Saha Futbol Turnuvası sona erdi. Turnuvada dereceye girenlere çeşitli ödüller takdim edilirken, turnuvada örnek oluşturacak ahlaki davranışlarından dolayı ödüle layık görülen 18 çocuk ve gence de , Nevşehir Belediyesi tarafından bisiklet hediye edildi.

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından çocukların yaz tatillerini en iyi bir şekilde değerlendirmelerine katkı sağlamak amacıyla il genelindeki camilerde  düzenlediği  Yaz Kur’an-ı Kerim Kursuna katılan öğrenciler arasında halı saha  futbol turnuvası düzenlendi.

Altınyıldız Koleji’nin ev sahipliğinde düzenlenen ve 5 cami Kur’an-ı Kerim kursu öğrencilerinin katıldığı  turnuvada finalde  merkez Çetinel Camii ile Boğaz Köyü Camii Kur’an-ı Kerim  kursu öğrencileri karşılaştı.

Boğaz Köyü Camii ekibinin 6-1’lik galibiyeti ile sona eren turnuvada  şampiyonluk kupasını öğrencilere Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz takdim etti.

Turnuva ikincisi Çetinel Camii ve  3. olan Uzer Camii ekibinin yanı sıra, turnuvaya katılan Hz. Ömer Camii ve H. Mehmet Avlanmaz Camii Kur’an-ı Kerim Kursu öğrencilerine de Nevşehir İl Müftü Yardımcısı Yaşar Bolat, Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve Altınyıldız Koleji Genel Müdürü Serhat İğdeci çeşitli hediyeler takdim ettiler.

1 hafta süre ile devam eden futbol turnuvasında  örnek oluşturacak ahlaki davranışlarından dolayı ödüle layık görülen 18 çocuk ve gence de , Nevşehir Belediyesi tarafından  hediye edilen bisikletler Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz tarafından törenle verildi.

Törende Altınyıldız Koleji tarafından turnuvaya katılan öğrencilere de çeşitli ikramlarda bulunuldu.

• Gencer Eczanesi
    Lale Caddesi Çekirdekçi İş Hanı No:9