Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'in Kurban Bayramı Mesajı

Engelli Rampalarına Kaymayan Şerit

Ak Parti'de Coşkulu Bayramlaşma

Nevşehir’de Protokol Bayramlaştı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen: “Bayramları Kalplerimizde Sevgi Seline Dönüştürelim”

Seçen, Bayram Alışverişinde Esnafları Ziyaret Etti

Lunapark, Şehit Aileleri, Gazi Ve Yakınlarıyla Engellilere Ücretsiz

Bisiklet Yolu Ve Çevresindeki Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Eski Belediye Başkanlarından Yalçın Demir, Seçen’i Ziyaret Etti

1994-2004 yılları arasında Nevşehir Belediye Başkanlığı yapan Yalçın Demir, Belediye Başkanı Atilla Seçen’ i makamında ziyaret ederek, Seçen’e görevinde başarılar temennisinde bulundu.

İşadamı İsmail Terzioğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Nevşehir Eski Belediye Başkanlarından Yalçın Demir,   iki dönem halinde 10 yıl süre ile Nevşehir’e hizmet etme fırsatı bulduğunu söyledi. Bu yönde tüm Nevşehirlilere teşekkür eden Demir, Belediye Başkanlığı görevine seçilen Atilla Seçen’e de görevinde üstün başarılar temennisinde bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’de, Nevşehir Eski Belediye Başkanlarından Yalçın Demir’in yaptığı nezaket ziyaretinden dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını söyledi.

1994-2004 yılları arasında Nevşehir’e hizmetlerde bulunan Yalçın Demir’e hizmetleri için teşekkür etti. Seçen, Nevşehir’de herkesi kucaklayan bir anlayış içerisinde hareket ederek hizmet üretme çabası içerisinde bulunduklarını dile getirdi.

• Gencer Eczanesi
    Lale Caddesi Çekirdekçi İş Hanı No:9