Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'in Kurban Bayramı Mesajı

Engelli Rampalarına Kaymayan Şerit

Ak Parti'de Coşkulu Bayramlaşma

Nevşehir’de Protokol Bayramlaştı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen: “Bayramları Kalplerimizde Sevgi Seline Dönüştürelim”

Seçen, Bayram Alışverişinde Esnafları Ziyaret Etti

Lunapark, Şehit Aileleri, Gazi Ve Yakınlarıyla Engellilere Ücretsiz

Bisiklet Yolu Ve Çevresindeki Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Nevşehir Belediyesi'nden Çocuklara Bayram Gibi Şenlik

Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek Çocuk ve Uçurtma Şenliği, 12 Ağustos 2018 Pazar Günü 3. Nolu çim sahada gerçekleştirilecek.

Çocukların gönüllerince eğlenmesinin amaçlandığı Çocuk ve Uçurtma Şenliğinde, çocuklar gökyüzünü uçurtmalarla donatacak. Çocuklara ücretsiz uçurtmaların dağıtılacağı şenlikte Rodeo, Tırmanma Duvarı, Sumo Güreşi, Bunge Run, Canlı Langırt, Elastik Basket, Basketbol, Şut Becerisi, Kuleli Oyun, Timsah Oyun, Gladyatör ve Dart oyun parkurları oluşturulacak.

Şenliğe katılacak çocuklara ve ailelerine Pamuk şekeri, Patlamış Mısır, Macun, Bardak Mısır, Çay ,Su ve Dondurma ikramlarında bulunulacak.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, çocuklara aileleriyle birlikte Nevşehir Belediyesi’nin Kurban bayramı öncesinde bir bayram hediyesi niteliği de taşıyacağını belirtti.

Başkan Seçen, tüm Nevşehirli aileleri çocuklarıyla birlikte 12 Ağustos 2018 Pazar günü saat 15.00’ de Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü yanındaki 3 No’ lu çim saha da başlayacak Çocuk ve Uçurtma Şenliği’ne davet etti.

• Gencer Eczanesi
    Lale Caddesi Çekirdekçi İş Hanı No:9