Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Nesibova, Seçen'i Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyespor Milli Takıma İki Futbolcu Gönderdi

Seçen'den Türk Kızılayı Şube Başkanı Civelek'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Bosna Hersek Hadziçi Belediye Başkanı Ve Meclis Üyeleri Seçen’i Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen, Rektör Bağlı İle Birlikte Öğrencilere Süt Ve Poğaça Dağıttı

Belediye Başkanı Seçen, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü Kutladı

Nevşehir Belediyesi'nden Çocuklara Bayram Gibi Şenlik

Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek Çocuk ve Uçurtma Şenliği, 12 Ağustos 2018 Pazar Günü 3. Nolu çim sahada gerçekleştirilecek.

Çocukların gönüllerince eğlenmesinin amaçlandığı Çocuk ve Uçurtma Şenliğinde, çocuklar gökyüzünü uçurtmalarla donatacak. Çocuklara ücretsiz uçurtmaların dağıtılacağı şenlikte Rodeo, Tırmanma Duvarı, Sumo Güreşi, Bunge Run, Canlı Langırt, Elastik Basket, Basketbol, Şut Becerisi, Kuleli Oyun, Timsah Oyun, Gladyatör ve Dart oyun parkurları oluşturulacak.

Şenliğe katılacak çocuklara ve ailelerine Pamuk şekeri, Patlamış Mısır, Macun, Bardak Mısır, Çay ,Su ve Dondurma ikramlarında bulunulacak.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, çocuklara aileleriyle birlikte Nevşehir Belediyesi’nin Kurban bayramı öncesinde bir bayram hediyesi niteliği de taşıyacağını belirtti.

Başkan Seçen, tüm Nevşehirli aileleri çocuklarıyla birlikte 12 Ağustos 2018 Pazar günü saat 15.00’ de Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü yanındaki 3 No’ lu çim saha da başlayacak Çocuk ve Uçurtma Şenliği’ne davet etti.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Eylül Eczanesi
    15 Temmuz Mah. 149. Sok. No:23/B