Nevşehir Belediyespor : 1 Yomraspor: 1

Kardeş Şehirlerle İlişkiler Geliştiriliyor

Başkan Seçen, Şehit Polis Memuru Furkan Demir İçin Okutulan Mevlid-i Şerife Katıldı

Belediye Başkanı Seçen, Halk Günü'nde Sorunlara Çözüm Buluyor

Başkan Seçen'den Kar Temizliği Yapan Personele Baklava İkramı

Kar Temizleme Çalışmaları Gece De Devam Etti

Şehir Merkezindeki Kar Temizliği Aralıksız Sürüyor

Kaldırımlar, Kar Temizleme Aracı İle Temizleniyor

Nevşehir Belediyesi'nden Çocuklara Bayram Gibi Şenlik

Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenecek Çocuk ve Uçurtma Şenliği, 12 Ağustos 2018 Pazar Günü 3. Nolu çim sahada gerçekleştirilecek.

Çocukların gönüllerince eğlenmesinin amaçlandığı Çocuk ve Uçurtma Şenliğinde, çocuklar gökyüzünü uçurtmalarla donatacak. Çocuklara ücretsiz uçurtmaların dağıtılacağı şenlikte Rodeo, Tırmanma Duvarı, Sumo Güreşi, Bunge Run, Canlı Langırt, Elastik Basket, Basketbol, Şut Becerisi, Kuleli Oyun, Timsah Oyun, Gladyatör ve Dart oyun parkurları oluşturulacak.

Şenliğe katılacak çocuklara ve ailelerine Pamuk şekeri, Patlamış Mısır, Macun, Bardak Mısır, Çay ,Su ve Dondurma ikramlarında bulunulacak.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, çocuklara aileleriyle birlikte Nevşehir Belediyesi’nin Kurban bayramı öncesinde bir bayram hediyesi niteliği de taşıyacağını belirtti.

Başkan Seçen, tüm Nevşehirli aileleri çocuklarıyla birlikte 12 Ağustos 2018 Pazar günü saat 15.00’ de Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü yanındaki 3 No’ lu çim saha da başlayacak Çocuk ve Uçurtma Şenliği’ne davet etti.