Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'in Kurban Bayramı Mesajı

Engelli Rampalarına Kaymayan Şerit

Ak Parti'de Coşkulu Bayramlaşma

Nevşehir’de Protokol Bayramlaştı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen: “Bayramları Kalplerimizde Sevgi Seline Dönüştürelim”

Seçen, Bayram Alışverişinde Esnafları Ziyaret Etti

Lunapark, Şehit Aileleri, Gazi Ve Yakınlarıyla Engellilere Ücretsiz

Bisiklet Yolu Ve Çevresindeki Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Yeni Açılan Kuyudan Şehir Şebekesine 25 Litre İçme Suyu Daha Verilecek

Nevşehir Belediyesi ile Kayseri Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü arasındaki işbirliği ile Senirin Arzu Kamber mevkiindeki bir kuyuda geçtiğimiz günlerde bulunan 25 litre saniye gücündeki kaliteli içme suyunun, şehir içme suyu şebekesine verilmesine yönelik çalışmalar sürüyor.

Nevşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Senirin Arzu Kamber mevkiinde açılan yeni kuyudan çıkan kaliteli içme suyunun Nevşehir içme suyu şebekesine verilmesi amacıyla geçtiğimiz günlerde başlatılan çalışmalarda artık sona gelindi.

1750 metrelik içme suyu boru hattının döşenmesi çalışmalarının tamamlanmasının ardından, kuyudan çıkartılacak kaliteli içme suyunun, önümüzdeki günlerden itibaren şehir içme suyu şebekesine verilmeye başlanacağı belirtildi.

• Gencer Eczanesi
    Lale Caddesi Çekirdekçi İş Hanı No:9