Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen'in Kurban Bayramı Mesajı

Engelli Rampalarına Kaymayan Şerit

Ak Parti'de Coşkulu Bayramlaşma

Nevşehir’de Protokol Bayramlaştı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen: “Bayramları Kalplerimizde Sevgi Seline Dönüştürelim”

Seçen, Bayram Alışverişinde Esnafları Ziyaret Etti

Lunapark, Şehit Aileleri, Gazi Ve Yakınlarıyla Engellilere Ücretsiz

Bisiklet Yolu Ve Çevresindeki Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Seçen, İçme Suyu Şebeke Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından son aşamaya getirilen 1750 metrelik içme suyu şebeke çalışmalarında yerinde inceledi.

Bir süre önce Nevşehir Belediyesi ile Kayseri Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü arasındaki işbirliği ile Senirin Arzu Kamber mevkiindeki bir kuyudan elde edilen saniyede 25 litre akışkanlığa sahip içme suyunun şehir şebekesine kazandırılması amacıyla başlatılan içme suyu şebeke çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Atilla Seçen, yetkililerden bilgiler aldı.

Seçen, saniyede 25 litre akışkanlığa sahip içme suyunun şehir şebekesine önümüzdeki günlerden itibaren verilmeye başlanacağını belirtti.

• Gencer Eczanesi
    Lale Caddesi Çekirdekçi İş Hanı No:9