Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Nesibova, Seçen'i Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyespor Milli Takıma İki Futbolcu Gönderdi

Seçen'den Türk Kızılayı Şube Başkanı Civelek'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Bosna Hersek Hadziçi Belediye Başkanı Ve Meclis Üyeleri Seçen’i Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen, Rektör Bağlı İle Birlikte Öğrencilere Süt Ve Poğaça Dağıttı

Belediye Başkanı Seçen, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü Kutladı

Seçen, İçme Suyu Şebeke Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından son aşamaya getirilen 1750 metrelik içme suyu şebeke çalışmalarında yerinde inceledi.

Bir süre önce Nevşehir Belediyesi ile Kayseri Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü arasındaki işbirliği ile Senirin Arzu Kamber mevkiindeki bir kuyudan elde edilen saniyede 25 litre akışkanlığa sahip içme suyunun şehir şebekesine kazandırılması amacıyla başlatılan içme suyu şebeke çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Atilla Seçen, yetkililerden bilgiler aldı.

Seçen, saniyede 25 litre akışkanlığa sahip içme suyunun şehir şebekesine önümüzdeki günlerden itibaren verilmeye başlanacağını belirtti.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Eylül Eczanesi
    15 Temmuz Mah. 149. Sok. No:23/B