Nevşehir Belediyesi Ekipleri 15 Temmuz Şehitler Camiinde Börek Ve Meyve Suyu Dağıttı

Başkan Seçen, Yeni Belediye Hizmet Binasında İncelemelerde Bulundu

Sindirim Sistemi Hastalıkları Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak

Seçen, 2000 Evler Mahallesi’nde Devam Eden Asfaltlama Çalışmalarını İnceledi

Başkan Seçen'den Taziye

1.Uluslararası Çocuk Kütüphaneleri Sempozyumunda Konuşan Seçen: “Çocuk Kütüphaneleri Yaygınlaştırılmalı”

Başkan Seçen, Konuklarına Millet Kıraathanesini Gezdirdi

Başkan Seçen, Yücel Ve Gündüzpolat’ı Tebrik Etti

Evi Yanan Aileyi Ziyaret Eden Belediye Başkanı Seçen’den Destek Sözü

Nevşehir’in Esentepe Mahallesi’nde henüz belirlenemeyen nedenden dolayı çıkan yangında evinde büyük zarar oluşan aileye Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen sahip çıktı.

Esentepe Mahallesi Neşe Sokakta bulunan bir apartmanın ikinci katında oturan Melek İyilikli isimli kişinin evinde, dün gece henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangında , herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

Yangının söndürülmesinin ardından Belediye Başkanı Atilla Seçen, yangının meydana geldiği eve gitti ve incelemelerde bulunup aileye geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Yangında yaralama ve  can kaybının yaşanmamasının sevindirici olduğuna dikkat çeken Seçen, çıkan yangında  ailenin maddi anlamda ciddi bir kayıp yaşadığını ifade etti. Seçen “ Çıkan yangında büyük bir maddi kayıp yaşayan ailemize İtfaiye Müdürlüğümüz ve Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerinin hazırlayacağı rapor sonrasında,  ne gibi yardımlar yapılması gerekiyorsa, afetzede ailemizin yanı başında olacağız .”dedi.