11. Millet Kıraathanesi Nevşehir’de Açıldı

Sanayi Camiinde Cuma Namazı Sonrasında Aşure Dağıtılacak

Seçen, Nevşehir Lisesi Geleneksel 5. Aşure Günü Etkinliğine Katıldı

Ahilik Haftası Kutlamalarında Konuşan Seçen: “Ahilik Bir İnsanlık Ve Ahlak Sistemidir”

Vali Aktaş Ve Belediye Başkanı Seçen NESOB Başkanı Pınarbaşı İle Esnaflara Karanfil Dağıttı

Gaziler Günü Kutlandı

Jakem Komutanı Altın, Belediye Başkanı Seçen’i Ziyaret Etti

Hayırsever İşadamı Ali Dirikoç, Seçen'i Ziyaret Etti

Evi Yanan Aileyi Ziyaret Eden Belediye Başkanı Seçen’den Destek Sözü

Nevşehir’in Esentepe Mahallesi’nde henüz belirlenemeyen nedenden dolayı çıkan yangında evinde büyük zarar oluşan aileye Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen sahip çıktı.

Esentepe Mahallesi Neşe Sokakta bulunan bir apartmanın ikinci katında oturan Melek İyilikli isimli kişinin evinde, dün gece henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi ile söndürülen yangında , herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

Yangının söndürülmesinin ardından Belediye Başkanı Atilla Seçen, yangının meydana geldiği eve gitti ve incelemelerde bulunup aileye geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Yangında yaralama ve  can kaybının yaşanmamasının sevindirici olduğuna dikkat çeken Seçen, çıkan yangında  ailenin maddi anlamda ciddi bir kayıp yaşadığını ifade etti. Seçen “ Çıkan yangında büyük bir maddi kayıp yaşayan ailemize İtfaiye Müdürlüğümüz ve Emniyet Müdürlüğümüz ekiplerinin hazırlayacağı rapor sonrasında,  ne gibi yardımlar yapılması gerekiyorsa, afetzede ailemizin yanı başında olacağız .”dedi.