11. Millet Kıraathanesi Nevşehir’de Açıldı

Sanayi Camiinde Cuma Namazı Sonrasında Aşure Dağıtılacak

Seçen, Nevşehir Lisesi Geleneksel 5. Aşure Günü Etkinliğine Katıldı

Ahilik Haftası Kutlamalarında Konuşan Seçen: “Ahilik Bir İnsanlık Ve Ahlak Sistemidir”

Vali Aktaş Ve Belediye Başkanı Seçen NESOB Başkanı Pınarbaşı İle Esnaflara Karanfil Dağıttı

Gaziler Günü Kutlandı

Jakem Komutanı Altın, Belediye Başkanı Seçen’i Ziyaret Etti

Hayırsever İşadamı Ali Dirikoç, Seçen'i Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen, Vatandaşlarla Ve Esnaflarla İç İçe

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, hafta içinde olduğu gibi hafta sonlarında da her fırsatta halkla iç içe olmayı sürdürüyor. Göreve geldiği günden beri vatandaşların yanı sıra esnaflarla sık sık bir araya gelerek sorunlara çözüm üretmeyi amaçlayan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  Meteris Meydanı’nda vatandaşlarla buluştu ve esnafları ziyaret etti.

Alibey Camii önünde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Seçen, vatandaşlarla tek tek sohbet ederek sorunlarını dinledi. Meteris Meydanındaki çeşitli meslek dallarında faaliyet yapan esnafları da ziyaret ederek sohbet eden Seçen, Belediye olarak yapılan hizmetleri ve önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmalara ilişkin olarak vatandaşlara ve esnaflara bilgiler aktardı.

Hiçbir şekilde vatandaşların ve esnafların sıkıntılarına karşı kayıtsız kalmadıklarını dile getiren Seçen, her fırsatta vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelip, yaşanılan sorunlara karşı çözümler ürettiklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Seçen gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların ve esnafların yoğun ilgisi ile karşılanıyor.