Nevşehir Belediyesi Ekipleri 15 Temmuz Şehitler Camiinde Börek Ve Meyve Suyu Dağıttı

Başkan Seçen, Yeni Belediye Hizmet Binasında İncelemelerde Bulundu

Sindirim Sistemi Hastalıkları Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak

Seçen, 2000 Evler Mahallesi’nde Devam Eden Asfaltlama Çalışmalarını İnceledi

Başkan Seçen'den Taziye

1.Uluslararası Çocuk Kütüphaneleri Sempozyumunda Konuşan Seçen: “Çocuk Kütüphaneleri Yaygınlaştırılmalı”

Başkan Seçen, Konuklarına Millet Kıraathanesini Gezdirdi

Başkan Seçen, Yücel Ve Gündüzpolat’ı Tebrik Etti

Belediye Başkanı Seçen, Vatandaşlarla Ve Esnaflarla İç İçe

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, hafta içinde olduğu gibi hafta sonlarında da her fırsatta halkla iç içe olmayı sürdürüyor. Göreve geldiği günden beri vatandaşların yanı sıra esnaflarla sık sık bir araya gelerek sorunlara çözüm üretmeyi amaçlayan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  Meteris Meydanı’nda vatandaşlarla buluştu ve esnafları ziyaret etti.

Alibey Camii önünde vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Seçen, vatandaşlarla tek tek sohbet ederek sorunlarını dinledi. Meteris Meydanındaki çeşitli meslek dallarında faaliyet yapan esnafları da ziyaret ederek sohbet eden Seçen, Belediye olarak yapılan hizmetleri ve önümüzdeki süreçte yapılması planlanan çalışmalara ilişkin olarak vatandaşlara ve esnaflara bilgiler aktardı.

Hiçbir şekilde vatandaşların ve esnafların sıkıntılarına karşı kayıtsız kalmadıklarını dile getiren Seçen, her fırsatta vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelip, yaşanılan sorunlara karşı çözümler ürettiklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Seçen gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların ve esnafların yoğun ilgisi ile karşılanıyor.