Nevşehir Belediyesi Ekipleri 15 Temmuz Şehitler Camiinde Börek Ve Meyve Suyu Dağıttı

Başkan Seçen, Yeni Belediye Hizmet Binasında İncelemelerde Bulundu

Sindirim Sistemi Hastalıkları Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak

Seçen, 2000 Evler Mahallesi’nde Devam Eden Asfaltlama Çalışmalarını İnceledi

Başkan Seçen'den Taziye

1.Uluslararası Çocuk Kütüphaneleri Sempozyumunda Konuşan Seçen: “Çocuk Kütüphaneleri Yaygınlaştırılmalı”

Başkan Seçen, Konuklarına Millet Kıraathanesini Gezdirdi

Başkan Seçen, Yücel Ve Gündüzpolat’ı Tebrik Etti

Belediye Başkanı Seçen, Taziye Ziyaretinde

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, vefat eden iki vatandaşımızın yakınlarına taziye ziyaretinde bulunarak, ailelerin acılarını paylaştı.

Belediye Başkanı Seçen ilk olarak Kapucubaşı Mahallesi’nde vefat eden Ali Özburun’un ailesi tarafından oluşturulan taziye çadırına giderek, Ali Özburun’un yakını Ersun Özburun başta olmak üzere yakınlarına başsağlığında bulundu.

Belediye Başkanı Seçen daha sonra bugün vefat eden Ali Yapakçı’nın Emek Mahallesi’ndeki evine giderek, Ali Yapakçı başta olmak üzere yakınlarına başsağlığında bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, vefat eden vatandaşlara Allah’dan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileklerini iletti.