11. Millet Kıraathanesi Nevşehir’de Açıldı

Sanayi Camiinde Cuma Namazı Sonrasında Aşure Dağıtılacak

Seçen, Nevşehir Lisesi Geleneksel 5. Aşure Günü Etkinliğine Katıldı

Ahilik Haftası Kutlamalarında Konuşan Seçen: “Ahilik Bir İnsanlık Ve Ahlak Sistemidir”

Vali Aktaş Ve Belediye Başkanı Seçen NESOB Başkanı Pınarbaşı İle Esnaflara Karanfil Dağıttı

Gaziler Günü Kutlandı

Jakem Komutanı Altın, Belediye Başkanı Seçen’i Ziyaret Etti

Hayırsever İşadamı Ali Dirikoç, Seçen'i Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen, Taziye Ziyaretinde

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, vefat eden iki vatandaşımızın yakınlarına taziye ziyaretinde bulunarak, ailelerin acılarını paylaştı.

Belediye Başkanı Seçen ilk olarak Kapucubaşı Mahallesi’nde vefat eden Ali Özburun’un ailesi tarafından oluşturulan taziye çadırına giderek, Ali Özburun’un yakını Ersun Özburun başta olmak üzere yakınlarına başsağlığında bulundu.

Belediye Başkanı Seçen daha sonra bugün vefat eden Ali Yapakçı’nın Emek Mahallesi’ndeki evine giderek, Ali Yapakçı başta olmak üzere yakınlarına başsağlığında bulundu.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, vefat eden vatandaşlara Allah’dan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileklerini iletti.