Nevşehir Belediyesi Ekipleri 15 Temmuz Şehitler Camiinde Börek Ve Meyve Suyu Dağıttı

Başkan Seçen, Yeni Belediye Hizmet Binasında İncelemelerde Bulundu

Sindirim Sistemi Hastalıkları Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak

Seçen, 2000 Evler Mahallesi’nde Devam Eden Asfaltlama Çalışmalarını İnceledi

Başkan Seçen'den Taziye

1.Uluslararası Çocuk Kütüphaneleri Sempozyumunda Konuşan Seçen: “Çocuk Kütüphaneleri Yaygınlaştırılmalı”

Başkan Seçen, Konuklarına Millet Kıraathanesini Gezdirdi

Başkan Seçen, Yücel Ve Gündüzpolat’ı Tebrik Etti

Nevşehir Belediyespor, Galibiyet Serisini Sürdürüyor

Nevşehir Belediyespor: 4 Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. : 2

2018-2019 sezonu TFF Spor Toto 3. Lig 1. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Nevşehir Belediyespor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı    Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. ‘yi, 4-2 yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

Gazi Stadında oynanan Nevşehir Belediyespor-İstanbul Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. karşılaşmasını Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Yusuf Kaya ile çok sayıda taraftar topluluğu izledi.

Sezona deplasmanda   Yomraspor karşısında elde ettiği galibiyet ile  başlayan Nevşehir Belediyespor Gazi Stadında  kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı   Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. karşılaşmasına bu moral ile çıktı.

Gaziantep Bölgesinden Ali Yılmaz’ın yönettiği karşılaşmaya Nevşehir Belediyespor  Onur,  Ömer,

Bilal, Serdar, Naci, Can, Doğancan, Mete, Uğur, Tita, Tunç ilk on biri ile çıkarken,  İstanbul Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. ‘ de  Ibrahim  Eray, Onur, Bülent, Hakan, Yusuf , Mutlu, Firat, Sami , Onur , Semih ’den oluşan kadro ile çıktı.

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren Nevşehir Belediyespor rakip sahasında baskılı bir oyun kurarak gol arayışlarına başladı.

29. dakikada Tunç’un golüyle Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. karşısında 1-0 öne geçen Nevşehir Belediyespor , 43. dakikada Doğancan’ın golüyle farkı ikiye çıkardı.

Doğancan’ın golünden bir dakika sonra 44. dakikada Aykut’un golüyle rakip Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş,  skoru  2-1 yaptı.

İlk yar  Nevşehir Belediyespor’un 2-1 lik üstünlüğü ile kapandı.

63. dakika da Nevşehir Belediyespor Tunç Berhan’ın golüyle Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. karşısında 3-1 öne geçti.

72. dakikada Büyükçekmece Tepecik Sporlu Aykut’un penaltıdan attığı golle, farkı bire indirdi.

Nevşehir Belediyespor , Metehan’ın şık  golüyle 82. dakikada Büyükçekmece Tepecik Spor A.Ş. karşısında 4-2 öne geçmeyi başardı.

Karşılaşmada bu sonuçla tamamlandı.

Nevşehir Belediyespor’un 4-2 lik üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın bitiminden sonra  Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, soyunma odasına giderek  Nevşehir Belediyespor futbolcu ve teknik kadroyu elde ettikleri başarılı sonuçtan dolayı tebrik etti.