Nevşehir Belediyesi Ekipleri 15 Temmuz Şehitler Camiinde Börek Ve Meyve Suyu Dağıttı

Başkan Seçen, Yeni Belediye Hizmet Binasında İncelemelerde Bulundu

Sindirim Sistemi Hastalıkları Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak

Seçen, 2000 Evler Mahallesi’nde Devam Eden Asfaltlama Çalışmalarını İnceledi

Başkan Seçen'den Taziye

1.Uluslararası Çocuk Kütüphaneleri Sempozyumunda Konuşan Seçen: “Çocuk Kütüphaneleri Yaygınlaştırılmalı”

Başkan Seçen, Konuklarına Millet Kıraathanesini Gezdirdi

Başkan Seçen, Yücel Ve Gündüzpolat’ı Tebrik Etti

Peyzaj Düzenlemesi, Bisiklet Ve Yürüyüş Yoluyla Göz Kamaştırıyor

Ürgüp Caddesi Işıl Işıl

Nevşehir Belediyesi tarafından ilk etap çalışmaları tamamlanan Esentepe Mahallesi’ndeki Ürgüp Caddesi peyzaj çalışmaları, yürüyüş ve bisiklet yolu ile göz kamaştırıyor.

Belediye Başkanı Atilla Seçen’in talimatı doğrultusunda sıcak asfaltlama çalışmalarının tamamlandığı Esentepe Mahallesi’ndeki Ürgüp Caddesi’nde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa başlattığı  peyzaj  düzenleme çalışmalarının birinci etabı tamamlandı.

Gerçekleştirilen peyzaj çalışmaları ile Ürgüp Caddesi’nin   refüj ve kaldırımları yeni baştan ele alındı. Kent estetiğine uygun aydınlatma ve özel ışık tasarımlarının yanı sıra , değişik türdeki süs bitkisi ile yeşil görüntünün hakim kılındığı bu bölge daha modern bir konuma getirilirken, yürüyüş ve bisiklet yolu ile de bu çalışmalar adeta taçlandırıldı.

Yeniçeşme mevkiindeki çeşmenin devam eden  çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla bu alanın  görünüm zenginliğine önemli katkılar sağlaması amaçlanıyor.

Ürgüp Caddesi’nde ikinci etap peyzaj çalışmaları   Uçhisar Kavşağı’na kadar devam ettirilecek.

Öte yandan Nevşehir Belediyesi tarafından Güzelyurt,15 Temmuz ve 2000 Mahallesi’ni de içine alan Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki peyzaj çalışmalarının da önümüzdeki günlerde tamamlanmasıyla birlikte, bu alanın  şehrin önemli  gezinti merkezleri arasına dönüşmesi hedefleniyor.