TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Nevşehir Esnaf Buluşmasına Katıldı

Pforzheim Hilda Gymnasium Okulu Öğretmen ve Öğrencileri, Nevşehir Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Nevşehir'de Refüj ve Yan Bandlarda Yeşil Örtü

Başkan Seçen, AK Parti Belediye Başkan Adayı Arı ile Sanayi Esnaflarıyla Bir Araya Geldi

Nevşehir’de Asfaltlı Yollara Konfor Kaplanması Devam Ediyor

Başkan Seçen, Türkiye’nin Terörle Mücadelesi Konulu Konferansa Katıldı

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy ve RTÜK Başkanı Şahin, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

Peyzaj Düzenlemesi, Bisiklet Ve Yürüyüş Yoluyla Göz Kamaştırıyor

Ürgüp Caddesi Işıl Işıl

Nevşehir Belediyesi tarafından ilk etap çalışmaları tamamlanan Esentepe Mahallesi’ndeki Ürgüp Caddesi peyzaj çalışmaları, yürüyüş ve bisiklet yolu ile göz kamaştırıyor.

Belediye Başkanı Atilla Seçen’in talimatı doğrultusunda sıcak asfaltlama çalışmalarının tamamlandığı Esentepe Mahallesi’ndeki Ürgüp Caddesi’nde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nün ortaklaşa başlattığı  peyzaj  düzenleme çalışmalarının birinci etabı tamamlandı.

Gerçekleştirilen peyzaj çalışmaları ile Ürgüp Caddesi’nin   refüj ve kaldırımları yeni baştan ele alındı. Kent estetiğine uygun aydınlatma ve özel ışık tasarımlarının yanı sıra , değişik türdeki süs bitkisi ile yeşil görüntünün hakim kılındığı bu bölge daha modern bir konuma getirilirken, yürüyüş ve bisiklet yolu ile de bu çalışmalar adeta taçlandırıldı.

Yeniçeşme mevkiindeki çeşmenin devam eden  çevre düzenleme çalışmalarının tamamlanmasıyla bu alanın  görünüm zenginliğine önemli katkılar sağlaması amaçlanıyor.

Ürgüp Caddesi’nde ikinci etap peyzaj çalışmaları   Uçhisar Kavşağı’na kadar devam ettirilecek.

Öte yandan Nevşehir Belediyesi tarafından Güzelyurt,15 Temmuz ve 2000 Mahallesi’ni de içine alan Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki peyzaj çalışmalarının da önümüzdeki günlerde tamamlanmasıyla birlikte, bu alanın  şehrin önemli  gezinti merkezleri arasına dönüşmesi hedefleniyor.