Nevşehir Belediyesi Ekipleri 15 Temmuz Şehitler Camiinde Börek Ve Meyve Suyu Dağıttı

Başkan Seçen, Yeni Belediye Hizmet Binasında İncelemelerde Bulundu

Sindirim Sistemi Hastalıkları Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak

Seçen, 2000 Evler Mahallesi’nde Devam Eden Asfaltlama Çalışmalarını İnceledi

Başkan Seçen'den Taziye

1.Uluslararası Çocuk Kütüphaneleri Sempozyumunda Konuşan Seçen: “Çocuk Kütüphaneleri Yaygınlaştırılmalı”

Başkan Seçen, Konuklarına Millet Kıraathanesini Gezdirdi

Başkan Seçen, Yücel Ve Gündüzpolat’ı Tebrik Etti

Belediye Başkanı Seçen, Mahalle Sakinlerinin Davetini Geri Çevirmedi

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  Bahçelievler Mahallesi sakinlerinin davetini geri çevirmedi. Mahalle sakinleri ile çay içip sohbet eden Seçen, kısa süre içerisinde yaptıkları çalışmaları değerlendirdi ve bundan sonraki yapılacak çalışmalara ilişkin bilgiler aktardı.

Geçtiğimiz günlerde Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden bir grup mahalle sakini Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında mahalle sakinleri Belediye Başkanı Seçen’i mahallelerine davet ettiler.

Mahalle sakinlerinin bu davetini geri çevirmeyen Belediye Başkanı Atilla Seçen, Lale Camii önünde cami cemaati ile de  sohbet etti.

Daha sonra mahalle sakinleri ile bir evin bahçesinde bir araya gelen Belediye Başkanı Seçen, öncelikli olarak yapılan davetten duyduğu mutluluğu dile getirerek, mahalle sakinlerine teşekkür etti. Seçen ziyarette,   Mayıs-Eylül döneminde Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen  çalışmalara ilişkin  olarak bilgiler verdi.

Önümüzdeki süreçte gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmalarla da ilgili olarak bilgiler veren Seçen, halkla birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.