TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Nevşehir Esnaf Buluşmasına Katıldı

Pforzheim Hilda Gymnasium Okulu Öğretmen ve Öğrencileri, Nevşehir Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Nevşehir'de Refüj ve Yan Bandlarda Yeşil Örtü

Başkan Seçen, AK Parti Belediye Başkan Adayı Arı ile Sanayi Esnaflarıyla Bir Araya Geldi

Nevşehir’de Asfaltlı Yollara Konfor Kaplanması Devam Ediyor

Başkan Seçen, Türkiye’nin Terörle Mücadelesi Konulu Konferansa Katıldı

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy ve RTÜK Başkanı Şahin, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen, Mahalle Sakinlerinin Davetini Geri Çevirmedi

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  Bahçelievler Mahallesi sakinlerinin davetini geri çevirmedi. Mahalle sakinleri ile çay içip sohbet eden Seçen, kısa süre içerisinde yaptıkları çalışmaları değerlendirdi ve bundan sonraki yapılacak çalışmalara ilişkin bilgiler aktardı.

Geçtiğimiz günlerde Bahçelievler Mahallesinde ikamet eden bir grup mahalle sakini Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında mahalle sakinleri Belediye Başkanı Seçen’i mahallelerine davet ettiler.

Mahalle sakinlerinin bu davetini geri çevirmeyen Belediye Başkanı Atilla Seçen, Lale Camii önünde cami cemaati ile de  sohbet etti.

Daha sonra mahalle sakinleri ile bir evin bahçesinde bir araya gelen Belediye Başkanı Seçen, öncelikli olarak yapılan davetten duyduğu mutluluğu dile getirerek, mahalle sakinlerine teşekkür etti. Seçen ziyarette,   Mayıs-Eylül döneminde Nevşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen  çalışmalara ilişkin  olarak bilgiler verdi.

Önümüzdeki süreçte gerçekleştirmeyi planladıkları çalışmalarla da ilgili olarak bilgiler veren Seçen, halkla birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.