11. Millet Kıraathanesi Nevşehir’de Açıldı

Sanayi Camiinde Cuma Namazı Sonrasında Aşure Dağıtılacak

Seçen, Nevşehir Lisesi Geleneksel 5. Aşure Günü Etkinliğine Katıldı

Ahilik Haftası Kutlamalarında Konuşan Seçen: “Ahilik Bir İnsanlık Ve Ahlak Sistemidir”

Vali Aktaş Ve Belediye Başkanı Seçen NESOB Başkanı Pınarbaşı İle Esnaflara Karanfil Dağıttı

Gaziler Günü Kutlandı

Jakem Komutanı Altın, Belediye Başkanı Seçen’i Ziyaret Etti

Hayırsever İşadamı Ali Dirikoç, Seçen'i Ziyaret Etti

Seçen, Halk Gününde Vatandaşların Sorunlarını Dinliyor

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  her hafta Salı günü gerçekleştirilen ve  halkın istek ve belediyeden beklentilerini doğrudan Belediye Başkanına ilettiği “Halk Günü” uygulamasını  sürdürüyor.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ’in makamında gerçekleştirilen halk günü uygulamasıyla vatandaşlar, Belediye Başkanı ile randevu almaksızın   birebir görüşme imkânı buluyor.

Belediye Başkanı Seçen,  amaçlarının tüm  vatandaşlar ile doğrudan iletişim kurmak ve kendisine iletilen sorunlara en kısa süre içerisinde çözüm üretmek olduğunu belirtti.

Vatandaşlar ile  her fırsatta bir araya gelmelerine karşın yine de kendisine ulaşma noktasında hiçbir vatandaşın mağdur olmaması için her hafta Salı günü düzenledikleri Halk günü uygulamasıyla vatandaşları belediyede ağırladıklarını dile getiren  Belediye Başkanı Seçen: “ Tüm amacımız ve hedefimiz vatandaşlarımızın yaşadığı sorunlara imkanlarımız ölçüsünde en kısa süre içerisinde çözüm bulabilmek. Makamımız halkımıza  hizmet makamı. Bizde Nevşehirli hemşehrilerimizin hizmetkarı olarak bulunuyoruz. Halk günü uygulamamız ile bir yanda vatandaşlarımızın bize ulaştırdığı sorunlara çözüm üretmeye çalışırken, diğer yandan da bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkanı buluyoruz.  Vatandaşlarımızın yaşadığı her sorun bizim için en temel  sorunumuzdur, Bugüne kadar bu anlayışla hizmet ettik, bundan sonra da aynı düşünce içerisinde hizmet etmeye de devam edeceğiz.” dedi.