Nevşehir Belediyesi Ekipleri 15 Temmuz Şehitler Camiinde Börek Ve Meyve Suyu Dağıttı

Başkan Seçen, Yeni Belediye Hizmet Binasında İncelemelerde Bulundu

Sindirim Sistemi Hastalıkları Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak

Seçen, 2000 Evler Mahallesi’nde Devam Eden Asfaltlama Çalışmalarını İnceledi

Başkan Seçen'den Taziye

1.Uluslararası Çocuk Kütüphaneleri Sempozyumunda Konuşan Seçen: “Çocuk Kütüphaneleri Yaygınlaştırılmalı”

Başkan Seçen, Konuklarına Millet Kıraathanesini Gezdirdi

Başkan Seçen, Yücel Ve Gündüzpolat’ı Tebrik Etti

Seçen, Halk Gününde Vatandaşların Sorunlarını Dinliyor

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen,  her hafta Salı günü gerçekleştirilen ve  halkın istek ve belediyeden beklentilerini doğrudan Belediye Başkanına ilettiği “Halk Günü” uygulamasını  sürdürüyor.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ’in makamında gerçekleştirilen halk günü uygulamasıyla vatandaşlar, Belediye Başkanı ile randevu almaksızın   birebir görüşme imkânı buluyor.

Belediye Başkanı Seçen,  amaçlarının tüm  vatandaşlar ile doğrudan iletişim kurmak ve kendisine iletilen sorunlara en kısa süre içerisinde çözüm üretmek olduğunu belirtti.

Vatandaşlar ile  her fırsatta bir araya gelmelerine karşın yine de kendisine ulaşma noktasında hiçbir vatandaşın mağdur olmaması için her hafta Salı günü düzenledikleri Halk günü uygulamasıyla vatandaşları belediyede ağırladıklarını dile getiren  Belediye Başkanı Seçen: “ Tüm amacımız ve hedefimiz vatandaşlarımızın yaşadığı sorunlara imkanlarımız ölçüsünde en kısa süre içerisinde çözüm bulabilmek. Makamımız halkımıza  hizmet makamı. Bizde Nevşehirli hemşehrilerimizin hizmetkarı olarak bulunuyoruz. Halk günü uygulamamız ile bir yanda vatandaşlarımızın bize ulaştırdığı sorunlara çözüm üretmeye çalışırken, diğer yandan da bizlerle paylaşmak istedikleri proje ve çalışmaları da değerlendirme imkanı buluyoruz.  Vatandaşlarımızın yaşadığı her sorun bizim için en temel  sorunumuzdur, Bugüne kadar bu anlayışla hizmet ettik, bundan sonra da aynı düşünce içerisinde hizmet etmeye de devam edeceğiz.” dedi.