Nevşehir Belediyesi Ekipleri 15 Temmuz Şehitler Camiinde Börek Ve Meyve Suyu Dağıttı

Başkan Seçen, Yeni Belediye Hizmet Binasında İncelemelerde Bulundu

Sindirim Sistemi Hastalıkları Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak

Seçen, 2000 Evler Mahallesi’nde Devam Eden Asfaltlama Çalışmalarını İnceledi

Başkan Seçen'den Taziye

1.Uluslararası Çocuk Kütüphaneleri Sempozyumunda Konuşan Seçen: “Çocuk Kütüphaneleri Yaygınlaştırılmalı”

Başkan Seçen, Konuklarına Millet Kıraathanesini Gezdirdi

Başkan Seçen, Yücel Ve Gündüzpolat’ı Tebrik Etti

Nevşehir'e Otantik Millet Kıraathanesi

Nevşehir’in Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Bey Konağı, Millet Kıraathanesine dönüştürülüyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Millet Kıraathaneleri’ nin açılması yönündeki talimatlarının ardından, Nevşehir Belediyesi tarafından da çalışma başlatıldı.

Bu kapsamda Güzelyurt Mahallesi’ndeki Yavuz Sultan Selim Han Köprülü Kavşağının hemen üzerinde bulunan iki katlı ahşap yapının Millet Kıraathanesine dönüştürülmesi Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen tarafından kararlaştırılmıştı.

Belediye Başkanı Atilla Seçen, Millet Kıraathanesine dönüşüm çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz ile birlikte merkezde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Atilla Seçen, ahşap yapı sanatının incelikleri ile bezeli  bu merkezin  ,  Türkiye’nin otantik görünümlü Millet Kıraathanelerinden biri haline geleceğini söyledi.

Yeşil alanları ile de dikkat çeken Millet Kıraathanesinin en kısa süre içerisinde halkın hizmetine sunulacağı bilgisini aktaran Seçen, Millet Kıraathanesine çocuklarıyla birlikte gelen ailelerin çocukları için de ayrı bir oyun parkurunun da merkezde oluşturulacağını belirtti.

Çok sayıda kitap ile donatılı hale getirilecek Millet Kıraathanesi’nde internet hizmetinin de sunulacağını ifade eden Seçen, okuma alışkanlığının geliştirilmesi adına önemli katkılar sağlayacak bu merkezden yararlanan herkese çeşitli ikramlarında herhangi bir ücret alınmaksızın sunulacağını kaydetti.

Belediye Başkanı Seçen ,Millet kıraathanesinin önümüzdeki günlerde vatandaşların hizmetine kazandırılması için tüm belediye ekiplerinin mesai tanımaz bir anlayış içerisinde çalışma yaptıklarını söyledi.