Nevşehir Belediyesi Ekipleri 15 Temmuz Şehitler Camiinde Börek Ve Meyve Suyu Dağıttı

Başkan Seçen, Yeni Belediye Hizmet Binasında İncelemelerde Bulundu

Sindirim Sistemi Hastalıkları Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak

Seçen, 2000 Evler Mahallesi’nde Devam Eden Asfaltlama Çalışmalarını İnceledi

Başkan Seçen'den Taziye

1.Uluslararası Çocuk Kütüphaneleri Sempozyumunda Konuşan Seçen: “Çocuk Kütüphaneleri Yaygınlaştırılmalı”

Başkan Seçen, Konuklarına Millet Kıraathanesini Gezdirdi

Başkan Seçen, Yücel Ve Gündüzpolat’ı Tebrik Etti

Nevşehir Belediyespor Ziraat Türkiye Kupasına Veda Etti

Ziraat Türkiye Kupasının 2. Turunda Kırşehir Belediyespor karşısına yedek oyuncu ağırlıklı kadro ile çıkan Nevşehir Belediyespor,  sahadan 3-2 yenik ayrıldı.

Kırşehir Ahi Evran Stadında  oynanan Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur müsabakasında  Kırşehir Belediyespor önüne,  Onur Behiç, Ömer Gür, Kerem Onaylı, Ömer Faruk Çelimli, Hayrettin Cengiz,, Can Morgül,  Ahmet Can Arık, Uğur Durmuş, Ertan Çolak, Raif Uzuner ve Hakan Doğan ilk on biri ile çıkan Nevşehir Belediyespor ,karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren  rakip kalede gol arayışlarına başladı.

MAÇTAN DAKİKALAR

14.  dakikada,  Nevşehir Belediyespor  Raif Uzuner’in ayağından  kazandığı gol ile deplasmanda 1-0 öne geçti.

17. dakikada  Kırşehir Belediyespor Emre’nin  golü ile  eşitliği sağladı.

22. dakikada  Nevşehir Belediyespor’dan Hakan Doğan, Kırşehir Belediyespor  önünde takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

İlk yarının uzatma dakikalarında Turgay Arı ‘nın attığı gol ile ilk yarı 2-2 sona erdi.

Karşılaşmanın 57. Dakikasında Kırşehir Belediyespor’dan Murat Şimşek, karşılaşmada takımını 3-2 öne geçiren golü kaydetti. 3-2

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Nevşehir Belediyespor baskılı bir oyun geliştirmesine karşın, karşılaşma Kırşehir Belediyespor’un 3-2’ lik üstünlüğü ile sona erdi.