Nevşehir Belediyespor : 1 Yomraspor: 1

Kardeş Şehirlerle İlişkiler Geliştiriliyor

Başkan Seçen, Şehit Polis Memuru Furkan Demir İçin Okutulan Mevlid-i Şerife Katıldı

Belediye Başkanı Seçen, Halk Günü'nde Sorunlara Çözüm Buluyor

Başkan Seçen'den Kar Temizliği Yapan Personele Baklava İkramı

Kar Temizleme Çalışmaları Gece De Devam Etti

Şehir Merkezindeki Kar Temizliği Aralıksız Sürüyor

Kaldırımlar, Kar Temizleme Aracı İle Temizleniyor

Nevşehir Belediyespor Ziraat Türkiye Kupasına Veda Etti

Ziraat Türkiye Kupasının 2. Turunda Kırşehir Belediyespor karşısına yedek oyuncu ağırlıklı kadro ile çıkan Nevşehir Belediyespor,  sahadan 3-2 yenik ayrıldı.

Kırşehir Ahi Evran Stadında  oynanan Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur müsabakasında  Kırşehir Belediyespor önüne,  Onur Behiç, Ömer Gür, Kerem Onaylı, Ömer Faruk Çelimli, Hayrettin Cengiz,, Can Morgül,  Ahmet Can Arık, Uğur Durmuş, Ertan Çolak, Raif Uzuner ve Hakan Doğan ilk on biri ile çıkan Nevşehir Belediyespor ,karşılaşmanın ilk dakikalarından itibaren  rakip kalede gol arayışlarına başladı.

MAÇTAN DAKİKALAR

14.  dakikada,  Nevşehir Belediyespor  Raif Uzuner’in ayağından  kazandığı gol ile deplasmanda 1-0 öne geçti.

17. dakikada  Kırşehir Belediyespor Emre’nin  golü ile  eşitliği sağladı.

22. dakikada  Nevşehir Belediyespor’dan Hakan Doğan, Kırşehir Belediyespor  önünde takımını 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

İlk yarının uzatma dakikalarında Turgay Arı ‘nın attığı gol ile ilk yarı 2-2 sona erdi.

Karşılaşmanın 57. Dakikasında Kırşehir Belediyespor’dan Murat Şimşek, karşılaşmada takımını 3-2 öne geçiren golü kaydetti. 3-2

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Nevşehir Belediyespor baskılı bir oyun geliştirmesine karşın, karşılaşma Kırşehir Belediyespor’un 3-2’ lik üstünlüğü ile sona erdi.