11. Millet Kıraathanesi Nevşehir’de Açıldı

Sanayi Camiinde Cuma Namazı Sonrasında Aşure Dağıtılacak

Seçen, Nevşehir Lisesi Geleneksel 5. Aşure Günü Etkinliğine Katıldı

Ahilik Haftası Kutlamalarında Konuşan Seçen: “Ahilik Bir İnsanlık Ve Ahlak Sistemidir”

Vali Aktaş Ve Belediye Başkanı Seçen NESOB Başkanı Pınarbaşı İle Esnaflara Karanfil Dağıttı

Gaziler Günü Kutlandı

Jakem Komutanı Altın, Belediye Başkanı Seçen’i Ziyaret Etti

Hayırsever İşadamı Ali Dirikoç, Seçen'i Ziyaret Etti

Karayolları Genel Müdürü Uraloğlu İle Yatırımlar Ele Alındı

Ankara’da bir dizi temaslarda bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile birlikte, Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ederek, Karayolları Genel Müdürlüğü yatırımları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Gerçekleştirilen ziyarette Belediye Başkanı Atilla Seçen, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, şehir genelinde devam ettirilen Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Nevşehir’de gerçekleştirilen yatırımlara ilişkin olarak görüş alışverişinde bulundular.