Nevşehir Belediyesi Ekipleri 15 Temmuz Şehitler Camiinde Börek Ve Meyve Suyu Dağıttı

Başkan Seçen, Yeni Belediye Hizmet Binasında İncelemelerde Bulundu

Sindirim Sistemi Hastalıkları Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak

Seçen, 2000 Evler Mahallesi’nde Devam Eden Asfaltlama Çalışmalarını İnceledi

Başkan Seçen'den Taziye

1.Uluslararası Çocuk Kütüphaneleri Sempozyumunda Konuşan Seçen: “Çocuk Kütüphaneleri Yaygınlaştırılmalı”

Başkan Seçen, Konuklarına Millet Kıraathanesini Gezdirdi

Başkan Seçen, Yücel Ve Gündüzpolat’ı Tebrik Etti

DSİ Genel Müdürü Aydın İle Nevşehir’deki Yatırımlar Ele Alındı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, beraberinde AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile birlikte geçtiğimiz günlerde Devlet Su İşleri(DSİ) Genel Müdürlüğüne atanan   Mevlüt Aydın’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler. Ziyarette Nevşehir’de DSİ tarafından gerçekleştirilen yatırımlara ilişkin olarak görüş alışverişinde bulunuldu. .

Belediye Başkanı Atilla Seçen, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, TBMM Milli Savunma Komisyonu üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ile birlikte, bir süre önce DSİ Genel Müdürlüğü görevine atanan Mevlüt Aydın’ı makamında ziyaret ederek,hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Gerçekleştirilen ziyarette, DSİ Genel Müdürü Aydın ile  Nevşehir genelinde sürdürülen yatırımlar ele alındı.

Belediye Başkanı Seçen daha sonra ziyaretin anısına DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın’a çini tabak hediye etti.