Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Nesibova, Seçen'i Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyespor Milli Takıma İki Futbolcu Gönderdi

Seçen'den Türk Kızılayı Şube Başkanı Civelek'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Bosna Hersek Hadziçi Belediye Başkanı Ve Meclis Üyeleri Seçen’i Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen, Rektör Bağlı İle Birlikte Öğrencilere Süt Ve Poğaça Dağıttı

Belediye Başkanı Seçen, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü Kutladı

Belediye Başkanı Cevher Dudayev Mahallesindeki Yol Düzenleme Çalışmalarını İnceledi

Nevşehir Belediyesinin çeşitli hizmet birimleri tarafından Cevher Dudayev Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, sürdürülen çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması yönünde talimat verdi.

Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Cevher Dudayev Mahallesinin değişik birimlerinde devam ettirilen yol düzenleme, park ve bahçe yenileme ve içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Atilla Seçen, sürdürülen çalışmalarla ilgili olarak bilgilerde aldı.

Cevher Dudayev Mahallesi muhtarı Abdurrahman Keten’in de katıldığı incelemeler sırasında Belediye Başkanı Seçen yetkililere,, çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanması talimatı verdi.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Eylül Eczanesi
    15 Temmuz Mah. 149. Sok. No:23/B