Seçen, Ak Parti Milletvekili Menekşe’nin Babasının Cenazesine Katıldı

Kapadokya, Travel İzmir Turizm Fuarının En Gözdesi Oldu

Nevşehir Heyeti, Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u Ziyaret Etti

Nevşehir Heyeti, Milli Eğitim Bakanı Selçuk'u Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Cevher Dudayev Mahallesindeki Yol Düzenleme Çalışmalarını İnceledi

Nevşehir Belediyesinin çeşitli hizmet birimleri tarafından Cevher Dudayev Mahallesi’nde incelemelerde bulunan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, sürdürülen çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması yönünde talimat verdi.

Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Cevher Dudayev Mahallesinin değişik birimlerinde devam ettirilen yol düzenleme, park ve bahçe yenileme ve içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Atilla Seçen, sürdürülen çalışmalarla ilgili olarak bilgilerde aldı.

Cevher Dudayev Mahallesi muhtarı Abdurrahman Keten’in de katıldığı incelemeler sırasında Belediye Başkanı Seçen yetkililere,, çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanması talimatı verdi.

• Gül Eczanesi
    20 Temmuz Mah. Demir Hafız Cad. No.112