Seçen, Ak Parti Milletvekili Menekşe’nin Babasının Cenazesine Katıldı

Nevşehir Heyeti, Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u Ziyaret Etti

Nevşehir Heyeti, Milli Eğitim Bakanı Selçuk'u Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyespor Hopa Maçına Hazır

TFF.3 Lig 1. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor Hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Geçen Hafta Nazilli Belediyespor maçında 2-0 yenilen kırmızı beyazlı ekip bu hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde grubunun güçlü ekiplerinden Artvin Hopaspor ile karşılaşacak.

Nar Tesislerinde hazırlıklarını Teknik Direktör Cüneyt Tiryaki nezaretinde sürdüren Kırmızı beyazlılar Hopa maçından sahadan 3 puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Takımda kırmızı kart cezalısı Metehan ve kadro dışı kalan Uğur takımdaki yerlerini alamazken Nazilli maçında orta hakem tarafından türbine gönderilen Cüneyt Tiryakide maçı türbinden izleyecek.

Hopa maçı öncesi kulüp Başkanı Yusuf kaya ve yönetim kurulu üyeleri , futbolculara antrenman sonra tatlı ikramında bulundular.

Geçen hafta sonu deplasmanda Nazilli Belediyespor maçında 2-0 mağlup olan kırmızı beyazlılar hafta sonu sahasında Artvin Hopaspor ile yapacağı maç öncesi şeytanın bacağını kıracaklarını belirten futbolcular  “Bu maçla birlikte çıkışa geçeceğiz. İyi günde kötü günde yanımızda olan yönetim ve taraftarlarımız bizi desteklediler. Bizlerde futbolcular olarak bu haftadan itibaren çıkışımızı sürdürerek hedefimize ulaşacağız.” şeklinde konuştular

Pazar günü Gazi stadında saat 15.00 de oynanacak olan Nevşehir Belediyespor  Artvin Hopaspor maçına bütün taraftarlar davet edildi.

• Gül Eczanesi
    20 Temmuz Mah. Demir Hafız Cad. No.112