Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Nesibova, Seçen'i Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyespor Milli Takıma İki Futbolcu Gönderdi

Seçen'den Türk Kızılayı Şube Başkanı Civelek'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Bosna Hersek Hadziçi Belediye Başkanı Ve Meclis Üyeleri Seçen’i Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen, Rektör Bağlı İle Birlikte Öğrencilere Süt Ve Poğaça Dağıttı

Belediye Başkanı Seçen, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü Kutladı

Seçen, Fevzi Çakmak Caddesindeki Alt Yapı Çalışmalarını Denetledi

Nevşehir Belediyesi tarafından Şehitlik KÖPRÜLÜ Kavşağı ile Fişekçi Camii arasındaki yolların sıcak asfalt kaplamasına yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor. Belediye Başkanı Seçen, çalışmaların hedeflenen en kısa süre içerisinde tamamlanması için sıcak asfalt kaplanmasına yönelik çalışmaları yakından takip ediyor.

Sıcak asfaltlama öncesinde alt yapı çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiği Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki kaldırım düzenlemelerini yerinde inceleyen Belediye Başkanı Seçen, bu konuda esnaflarla da istişareler yapmayı sürdürüyor.

Esnafların yol düzenlemelerine ilişkin sorularını da cevaplayan Seçen, ziyaret ettiği işyerlerinde esnaflarla birlikte çay içerek, Nevşehir Belediyenin diğer çalışmalarına ilişkin olarak esnafların istek, dilek ve beklentilerini de dinledi.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Eylül Eczanesi
    15 Temmuz Mah. 149. Sok. No:23/B