Seçen, Ak Parti Milletvekili Menekşe’nin Babasının Cenazesine Katıldı

Nevşehir Heyeti, Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u Ziyaret Etti

Nevşehir Heyeti, Milli Eğitim Bakanı Selçuk'u Ziyaret Etti

Seçen, Fevzi Çakmak Caddesindeki Alt Yapı Çalışmalarını Denetledi

Nevşehir Belediyesi tarafından Şehitlik KÖPRÜLÜ Kavşağı ile Fişekçi Camii arasındaki yolların sıcak asfalt kaplamasına yönelik çalışmalar aralıksız sürüyor. Belediye Başkanı Seçen, çalışmaların hedeflenen en kısa süre içerisinde tamamlanması için sıcak asfalt kaplanmasına yönelik çalışmaları yakından takip ediyor.

Sıcak asfaltlama öncesinde alt yapı çalışmalarının tamamlanma aşamasına geldiği Fevzi Çakmak Caddesi’ndeki kaldırım düzenlemelerini yerinde inceleyen Belediye Başkanı Seçen, bu konuda esnaflarla da istişareler yapmayı sürdürüyor.

Esnafların yol düzenlemelerine ilişkin sorularını da cevaplayan Seçen, ziyaret ettiği işyerlerinde esnaflarla birlikte çay içerek, Nevşehir Belediyenin diğer çalışmalarına ilişkin olarak esnafların istek, dilek ve beklentilerini de dinledi.

• Gül Eczanesi
    20 Temmuz Mah. Demir Hafız Cad. No.112