Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Nesibova, Seçen'i Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyespor Milli Takıma İki Futbolcu Gönderdi

Seçen'den Türk Kızılayı Şube Başkanı Civelek'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Bosna Hersek Hadziçi Belediye Başkanı Ve Meclis Üyeleri Seçen’i Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen, Rektör Bağlı İle Birlikte Öğrencilere Süt Ve Poğaça Dağıttı

Belediye Başkanı Seçen, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü Kutladı

Belediye Başkanı Seçen'e Rektör Bağlı, Yüksek Lisans Diplomasını Törenle Verdi

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tarih Programında Yüksek Lisansını tamamladı ve diplomasını Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’ nın elinden aldı.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tarih Programında Yüksek Lisansını tamamlayan Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Mazhar Bağlı’ nın makam odasında diploma ve cübbe giyme heyecanı yaşadı.

Seçen’ in eğitim aldığı akademisyenlerin de hazır bulunduğu törende, Nevşehir   Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Yüksek Lisans Diplomasına imza atarak Belediye Başkanı Atilla Seçen’ e takdim ederken, Seçen ’e cübbesini de giydirdi.

Belediye Başkanı Seçen, başta Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı başta olmak üzere kendisine eğitiminde katkı sağlayan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi   Sosyal Bilimler  Enstitüsü Tarih Programı akademisyenlerine teşekkür etti.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Eylül Eczanesi
    15 Temmuz Mah. 149. Sok. No:23/B