Seçen, Ak Parti Milletvekili Menekşe’nin Babasının Cenazesine Katıldı

Nevşehir Heyeti, Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u Ziyaret Etti

Nevşehir Heyeti, Milli Eğitim Bakanı Selçuk'u Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden Yangın Tüpü Uyarısı

Nevşehir’de son günlerde işyerlerinden kimliği belirsiz kişi veya kişilerce Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün adını kullanılarak işyerlerinden boş yangın tüpü toplandığı yönünde alınan ihbarlar üzerine Nevşehir Belediye İtfaiye Müdürlüğü tarafından yazılı bir açıklama yapılarak müdürlük olarak böyle bir uygulamalarının bulunmadığı uyarısında bulunularak işletme sahipleri uyarıldı.

Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Nevşehir şehir merkezindeki işletme sahiplerine gelerek, kendilerinin Nevşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden geldiklerini ve boş olan yangın tüplerinin kendilerine teslim edilmesi gerektiği şeklinde  taleplerde bulunulduğu yönünde çeşitli ihbarların alındığı belirtildi.

Nevşehir İtfaiye Müdürlüğü tarafından böyle bir uygulamanın söz konusu olmadığının belirtildiği açıklamada, işletme sahiplerinin boş yangın tüplerinin doldurulması işlemlerinin şehir merkezindeki yerleşik bazı firmalar tarafından yapıldığını,  bu çalışma için de Nevşehir İtfaiye Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde yangın tüplerinin doldurulabileceği ifade edildi.

Açıklamada, işletme sahiplerinin bu tür dolandırıcılık girişimlerine karşı duyarlı olmaları çağrısında bulunarak bu tür dolandırıcılık girişimleri karşısında en yakın Emniyet birimlerine bilgi verilmesi gerektiği belirtildi.

• Gül Eczanesi
    20 Temmuz Mah. Demir Hafız Cad. No.112