Seçen, Ak Parti Milletvekili Menekşe’nin Babasının Cenazesine Katıldı

Nevşehir Heyeti, Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u Ziyaret Etti

Nevşehir Heyeti, Milli Eğitim Bakanı Selçuk'u Ziyaret Etti

Kapadokya Crowne Plaza Hizmete Açıldı

Dünyanın 65 ülkesinde 400 ü aşkın otelle turizm alanında hizmet sunan Crowne Plaza zinciri Nevşehir’de de hizmete kazandırıldı. Türkiye’de hizmete kazandırılan 8 tesisten biri olan Crowne Plaza’nın hizmete açılışı nedeniyle düzenlenen tören, turizm sektörünün  temsilcileri ile protokolü bir araya getirdi.

Nevşehir’in Camii Cedid Mahallesinde hizmete kazandırılan Crowne Plaza’nın açılış törenine Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkanı Atilla Seçen, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit ile turizm sektörünün temsilcileri ile Crowne Plaza’nın yönetim kademesinden yöneticiler katıldı.

Crowne Plaza Kapadokya’nın hizmete kazandırılması nedeniyle Balo salonunda kokteyl verilmesi ile başlayan törende konuşan Crowne Plaza Kapadokya Genel Müdürü Adnan Devrim, 400 yataklı otellerinin bölge turizmine oldukça farklı bir bakış açısı kazandıracağına inandığını söyledi.

Törende konuşan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’da  hizmete kazandırılan otelin bölgedeki turizme kalite katacağını ve önemli bir katma değer katacağına inandığını dile getirerek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Daha sonra açılış için bulunan  Vali Aktaş ve Belediye Başkanı Seçen ve diğer konuklar, otelin 13. katından Nevşehir’i  kuşbakışı izleme imkanı buldu.

Otelin diğer hizmet birimlerinin de gezilmesinin ardından açılış kurdelası kesildi.

• Gül Eczanesi
    20 Temmuz Mah. Demir Hafız Cad. No.112