Azerbaycan Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Nesibova, Seçen'i Ziyaret Etti

Nevşehir Belediyespor Milli Takıma İki Futbolcu Gönderdi

Seçen'den Türk Kızılayı Şube Başkanı Civelek'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Bosna Hersek Hadziçi Belediye Başkanı Ve Meclis Üyeleri Seçen’i Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Seçen, Rektör Bağlı İle Birlikte Öğrencilere Süt Ve Poğaça Dağıttı

Belediye Başkanı Seçen, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü Kutladı

Belediye Başkanı Seçen, Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, Ahiler Kalkınma Ajansının Ekim ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı.

Ahiler Kalkınma Ajansı Nevşehir Merkez Hizmet Binası’nda yapılan Ahiler Kalkınma Ajansı Ekim ayı Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı, Ahiler Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Kırşehir Valisi İbrahim Akın başkanlığında yapıldı.

Toplantıya Nevşehir, Aksaray, Kırıkkale, Niğde ve Kırşehir Valileri, Belediye Başkanları,  İl Genel Meclisi Başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Bekir Varol’un katılımıyla gerçekleştirildi.

• Aydın Eczanesi
    Cevher Dudayev Mah. Vatan Cad. No:2-E (Ahiler Kalkınma Ajansı Karşısı)

• Eylül Eczanesi
    15 Temmuz Mah. 149. Sok. No:23/B