Nevşehir Belediyesi Ekipleri 15 Temmuz Şehitler Camiinde Börek Ve Meyve Suyu Dağıttı

Başkan Seçen, Yeni Belediye Hizmet Binasında İncelemelerde Bulundu

Sindirim Sistemi Hastalıkları Konusunda Bilgilendirme Toplantısı Yapılacak

Seçen, 2000 Evler Mahallesi’nde Devam Eden Asfaltlama Çalışmalarını İnceledi

Başkan Seçen'den Taziye

1.Uluslararası Çocuk Kütüphaneleri Sempozyumunda Konuşan Seçen: “Çocuk Kütüphaneleri Yaygınlaştırılmalı”

Başkan Seçen, Konuklarına Millet Kıraathanesini Gezdirdi

Başkan Seçen, Yücel Ve Gündüzpolat’ı Tebrik Etti

Kültür Ve Turizm Bakanı Ersoy, Kapadokya Bölgesinin Tarihi Ve Turistik Merkezlerde İncelemelerde Bulundu

Çalışmaları süren Kapadokya Alan Yönetimi Sistemi’ne ilişkin son değerlendirmelerde bulunmak üzere bu sabah saatlerinde Nevşehir’e gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kapadokya bölgesinin tarihi ve turistik merkezlerini gezdi.

Nevşehir Belediyesi’nin ziyaretinin ardından AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ı makamında ziyaret eden Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy’a, çalışmalara ilişkin bilgiler verildi.

Anı defterini de imzalayan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a ziyaretin anısına AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar,   çini tabak ve anfora  hediye etti.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy daha sonra  Ürgüp ilçesinin Üç güzeller Mevkiindeki turistik eşya satıcıları ve turistlerle sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.

Bakan Ersoy, Ortahisar beldesindeki tarihi Kalenin girişinde turistik el sanatları ürünleri satan esnaflarla görüştü ve kalenin girişinde hatıra fotoğrafı çektirerek yerli ve yabancı turistlerle sohbet etti.

Uçhisar beldesindeki Güvercinlik Vadisi’nde bir süre kuşbakışı vadiyi izleyen Bakan Ersoy, burada turistlerle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi. Bakan Ersoy, burada gezisini takip eden çeşitli gazetelerin köşe yazarları ve gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Göreme beldesindeki açık hava müzesinde yer alan Tokalı ve Karanlık Kilise’yi gezerek yetkililerden bilgiler alan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  daha sonra Uçhisar’da Vali İlhami Aktaş tarafından onuruna verilen yemekte , AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ın yanı sıra, sivil toplum temsilcileri ve gazetecilerle bir araya gelerek gezisine ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

Daha sonra Avanos ilçesine geçen Bakan Ersoy, burada bir süre çanak yapımını izledi. Zelve-Paşabağlarını da gezen Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy, Devrent Vadisi seyirlik alandan  bir süre vadiyi izledi.

Bakan Ersoy ,Kapadokya bölgesindeki gezi ve incelemelerine yarın da devam edecek.

SEÇEN, KÖŞE YAZARI VE GAZETECİLERLE SOHBET ETTİ

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’de Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u gezisinde yalnız bırakmadı. Seçen Nevşehir'e gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u  takip eden   Yeni Şafak Gazetesi  yazarlarından  Hikmet Genç,  Sabah Gazetesi Yazarlarından Mahmut Övür , Hürriyet Gazetesi Yazarlarından Cengiz Semercioglu, CNN Türk'ten Hakan Çelik gibi isimlerle de sohbet etti.