TESK Başkanı Palandöken, Nevşehir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanlığını Ziyaret Etti

Başkan Seçen, Nevşehir Esnaf Buluşmasına Katıldı

Pforzheim Hilda Gymnasium Okulu Öğretmen ve Öğrencileri, Nevşehir Belediyesi'ni Ziyaret Etti

Nevşehir'de Refüj ve Yan Bandlarda Yeşil Örtü

Başkan Seçen, AK Parti Belediye Başkan Adayı Arı ile Sanayi Esnaflarıyla Bir Araya Geldi

Nevşehir’de Asfaltlı Yollara Konfor Kaplanması Devam Ediyor

Başkan Seçen, Türkiye’nin Terörle Mücadelesi Konulu Konferansa Katıldı

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy ve RTÜK Başkanı Şahin, Başkan Seçen'i Ziyaret Etti

Ak Parti Genel Başkan Vekili Kurtulmuş, Nevşehir Belediye Başkanı Seçen'i Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş daha sonra Nevşehir Belediyesi’ne geçti.

Nevşehir Belediye binası girişinde Belediye Başkanı Atilla Seçen ve Başkan Yardımcıları Yusuf  Kaya, Oktay Şaşırmaz ve Mustafa Alevli ile birlikte birim amirleri tarafından karşılanan AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, daha sonra Seçen ’in makamına geçti.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi  ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, İl Genel Meclisi Başkanı Süleyman Özgün, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Gençlik kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç’in de  hazır bulunduğu ziyarette ,AK Parti Genel Başkan Yardımcısı  Kurtulmuş, Nevşehir’de bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen daha sonra ziyaretin anısına AK Parti Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’a Avanos el sanatları ürünü bir çini tabak hediye ederken Kurtulmuş’ da Seçen ’e bir hediye takdim etti.

Kurtulmuş daha sonra Nevşehir’deki sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve basın mensupları ile yemekli bir toplantıya katılmak üzere Nevşehir Belediyesi’nden ayrıldı.